SUITS…

Nite blazer

Af: Came Studio

En af de helt store efterårstrends i 2022 er jakkesæt til kvinder.

Hos Came Studio elsker vi en god blazer, så denne trend er lige noget for os. Du kan derfor altid være sikker på at vi altid har et bredt udvalg af blazer og jakkesæt i vores sortiment.

Suits eller jakkesæt til kvinder har været en trend siden 70’erne og har igennem de sidst 4 årtier været en mere eller mindre hot trend. Man kan derfor sige at de raffinerede jakkesæt hverken er en ny opfindelse eller for sin sags skyld en ny trend.

Men med gode klassikere kommer, der som med alt anden, en ny fortolkning. I år er der er det især pasforme og tekstiler der er blevet leget med for at pifte nyt liv i de klassiske suits og blazere.

DET KLASSISKE SORTE SUIT

Med et klassisk sort suit går du aldrig galt i byen. Du vil føle dig velklædt og cool samtidig med at du kan fremhæve din personlige stil igennem dine valg af accessoires.

Et sort suit kan bruges til alle anledninger og kan nemt dresses både op og ned.

Et sort jakkesæt går aldrig af mode, så det kan godt betale sig at investere et velsiddende og lækkert sæt.

Det lækre sæt fra Lovechild 1979 har klassiske linjer og en formel fremtoning. Det er fremstillet i en kraftig uld/polyesterkvalitet som virkelig giver sættet et både flot og elegant snit.

https://camestudio.dk/vare/janet-blazer/

JANET BLAZER // LEA PANTS

SMUKT SUIT I BLÅ

Vi blev vilde med det her jakkesæt med det samme, da vi blev præsenteret for det tilbage i foråret, da vi var på indkøb hos Lovechild og så deres AW22 kollektion.

Den smukke blå farve er utrolig klædelig og noget af det smukkeste vi længe har set!

Det smukke blazersæt er fra Lovechild 1979 og er oversize og løstsiddende. Det er virkelig cool og til dig, som føler sig klædt på i et jakkesæt!
Style det med et par stilletter og en masse smykker og du er klædt på til årets sidste fester. Med en t-shirt og et par sneaks  eller grove støvler, bliver det dresset ned og kan bruges til hverdag.

DORA BLAZER // LISA PANTS

OVERSIZE/HERRESHAPE JAKKESÆT

De oversized jakkesæt til kvinder er kommet for at blive. Dette har de mange modehuset forsikret os om på deres catwalks i dette efterår, hvor de præsenterede os for mange lækre jakkesæt i løse og oversize modeller.

Det skønne ved de oversize jakkesæt er, at du kan style dem på mange forskellige måder og kan give dig mange forskellige looks.

Begge suits er fra Blanche og blazeren har den helt rigtige oversize herreshape, som giver dig det look hvor man næsten kan tro at du har taget din mands blazer på.

Et yderst trendy suit, hvor du igen kan lege med valget af underdele, sko og smykker for et cool og casual look.

IDA BLAZER // IDA LORA PANTS // CINDER & BLACK

POWER SUIT

Hvis du er en af de meget kvalitetsbevidste og elegante kvinder har vi et super klassiske og smukt suit i eksklusiv kvalitet og med unikke detaljer. Det raffinerede suite er fremstillet i en delikat uld/polyester kvalitet som giver dig et luksuriøst og sofistikeret præg.

Denne skønne blazer er fra svenske Hope og har en klassisk pasform med lige skuldre og flotte detaljer ved håndleddet.

Hope har lavet flere forskellige bukser i samme kvalitet som passer til jakken.

Et suit som folk vil huske dig for!

NITE BLAZER // ALTA PANTS (ikke vist her)

SUIT MED MINI SKIRT

Et godt og mere feminint alternativ til et fuldt suit er et jakkesæt med et mini skirt. Det kan virke mindre maskulint, hvis du skifter bukserne ud med en nederdel.
Mini skirts er en af de helt store trends i AW22, så vi lover dig, at her går du ikke galt i byen.  

Et suit med skirt giver lidt det samme udtryk, men er mere feminint og blødt.

Lækkert sæt fra Birgitte Herskind i tern. Blazeren er oversize og har boyfriend pasform med dropped shoulders og knappes skævt til den ene side.

Sættet er fremstillet i en lækker uldblanding, så det kan bruges hele året rundt.

Skirtet er super cool både med stor chunky strik eller en t-shirt/tank top.

VERNER BLAZER // DEBBY SKIRT

Herreshape blazer med dropped shoulders i en flot mørkegrå farve. Blazer og skirt er fremstillet i en lækker uldkvalitet og kradser ikke.

Brug det sammen eller hver for sig.

VERNER BLAZER // DENISE MINI SKIRT