HAVAIANAS

De klassiske og populære Havaianas er kendt i hele verden. De brasilianske sandaler så dagens lys for først gang i 1962 og er inspireret af den japanske sandal Zori. Navnet Havaianas er portugisisk og betyder Hawaiians.

De er fremstillet i 100% brasiliansk gummi, de lugter ikke, holder sin form og remmene bliver ikke løse. Der er anvendt en speciel trykketeknik, som gør at sandaler ikke falmer.

De fås i mange flotte farver og mønstre og kan købes i mere end 60 lande i hele verden. Havaianas er ikke længere blot en flip-flop/klip klap man bruger på stranden, de erstatter i dag ofte de klassiske sandaler og stiletter. Et must-have til en hver skogarderobe til alle i familien.

 

Havaianas sandaler hos Came Studio

Hos Came Studio har vi et bredt udvalg af de populære Havaianas sandaler. Vi har et sortiment af forskellige farver såvel som forskellige modeller med både brede og smalle stropper. Du kan derfor få præcis den Havaianas flip flop sandal som matcher din sommergarderobe. De enkle klip klappere er en uundværlig del af enhver garderobe, da de kan bruges til en tur på stranden såvel som et festligt outfit.

Uanset om du ønsker en simpel og elegant sandal i sort med smalle stropper eller et mere farverigt og afslappet design med brede stropper finder du det her. Sandalerne er af en god kvalitet, så du kan bruge dem sommer efter sommer. Du kan også med fordel have to par i forskellige farver, så du har en smart flip flop sandal uanset hvordan dagens outfit ser ud og hvad anledningen er.

Et farverigt udvalg til enhver garderobe

Havaianas sandalen er genial i alt sin enkelhed. Det simple design består af en blød gummisål med den kendetegnende struktur. Derudover har sandalen en simpel strop, der går mellem tæerne. Det er netop dette enkle design, der gør de klassiske klipklappere tidløse. Det tidløse design kan ikke blot bruges år efter år, det kan også styles på et utal af måder, alt efter hvad lejligheden er, og hvilket humør du er i.

De mange stylingsmuligheder bliver kun større af de mange farvevalg som sortimentet byder på. Uanset om du er til de mere neutrale nuancer som sort, hvid og brun, eller om du ønsker en i pink, gul eller blå, kan du finde det her. Brug sandalen som et farverigt indslag i din garderobe eller match en neutral farve med lignende farver for et diskret tone-in-tone look. Den komfortable sandal er ikke længere kun til ture på stranden. Den kan derfor styles til både hverdag og festlige lejligheder.

En komfortabel og elegant Havaianas sandal

Med Havaianas flip flop sandaler får du enkelt og godt design. Det er noget vi kan lide hos Came Studio, hvorfor vi også har et bredt sortiment af de simple og komfortable sandaler, der kan styles i det uendelige. Sandalerne er lavet af en god kvalitet, der sikrer dig en god komfort, men de er også et holdbart produkt, der holder meget længere end blot en enkel sommer. Du kan derfor hive dine Havaianas frem år efter år, når sommer og sol melder sin ankomst.

Uanset om de bruger dem derhjemme som afslappende fodtøj eller styler dem med en elegant kjole eller nederdel, har du et tidløst look, der samtidig er behageligt. Sandalerne er perfekte i stylingen af et elegant look, hvor det simple design vil give looket et casual udtryk. Hos Came Studio elsker vi enkel styling, der holder i mange sæsoner – derfor er Havaianas sandaler også en af vores all-time favoritter.

God kvalitet med mange muligheder

Der er mange stylingsmuligheder med et par Havaianas klip klap sandaler i garderoben. De simple og komfortable sandaler kan bruges til et basic hverdagslook med jeans og t-shirt. Du kan også gøre looket mere smart ved at tilføje en blazer. Et par sorte Havaianas med smalle stropper er også perfekte til et aftenlook, for eksempel sammen med en lang kjole med løs pasform. Du kan også skabe et look, der mixer det maskuline og det feminine såvel som det elegante med det casual.

Sæt sandalerne sammen med et par afslappende shorts og en skjorte for et look, der har et både sporty og stilrent udtryk. Der er stort set ingen grænser for, hvilke styles du kan sætte sandalerne sammen med, og de kan derfor indgå i enhver garderobe. De er perfekte til dig, der leder efter en alsidig og komfortabel sommersandal. Du kan altid finde inspiration til din styling ved at følge os på Instagram og Facebook. Du er også velkommen til at besøge vores showroom for at få råd og vejledning til din sommer-styling.

Styling af dine Havaianas klip klapper

Hos Came Studio ønsker vi ikke blot at være endnu en webshop med tøj til kvinder. Vi ønsker derimod at skabe et univers med fokus på kvalitet og styling. Derfor har vi et nøje udvalgt sortiment med lækre brands, der deler vores glæde for holdbart design. Ved at fokusere på få nye styles af høj kvalitet kan du forny din garderobe. Nogle gange behøver du ikke engang noget nyt. Du har højst sandsynligvis allerede det, du har brug for i klædeskabet – du mangler blot inspiration til nye stylinger.

Derfor tilbyder vi også styling sessions, så du kan få konkrete forslag og inspiration til, hvordan du kan bruge din garderobe på nye måder. Når du booker en styling session hos os, tager vi udgangspunkt i det du allerede har og skaber en visuel rapport, der viser dig, hvordan dit tøj kan sættes sammen, så det får nyt liv. Vi kommer ligeledes med forslag til stylinger med nye tendenser for et mere nutidigt look.

Skab en bæredygtig garderobe med den rette styling

Når du shopper hos Came Studio, får du inspiration til, hvordan du skaber en mere bæredygtig garderobe. Vores sortiment byder på en række tidløse styles, der med minimalistiske looks, gode materialer og trendy detaljer kan indgå i mange forskellige stylinger. En bæredygtig garderobe bærer ifølge os præg af få styles af høj kvalitet, der kan bruges sæson efter sæson.

Med en enkel styling kan du give nyt liv til gamle styles, så du kan få endnu mere glæde af dem. Hos Came Studio kan du finde et bredt udvalg af lækre styles, der kan give dig en række nye muligheder for stylinger med din eksisterende garderobe, og som du kan få nyde i mange år fremover takket være den gode kvalitet og det tidløse design. Book en styling session hos os for personlig vejledning eller besøg vores showroom i Risskov nær Aarhus, der er åben efter aftale.