STYLING SESSION

LAD OS INSPIRERE DIG – UNDGÅ FEJLKØB – FORNY DIN GARDEROBE

Skal vi hjælpe dig med at få mere ud af din garderobe, så book en styling session ?

Vi tager udgangspunkt i din eksisterende garderobe og sammensætter nye og inspirerende sæt, med enkelte styles fra vores univers. 

“Vi har mange års erfaring fra tøjbranchen og er vant til at hjælpe og vejlede folk i deres stil.
Via vores webshop har vi et stort udvalg af lækre mærker, som vi sammen med din eksisterende garderobe 
vil sammensætte til nye lækre stylinger.
Vores tankegang er at tage udgangspunkt i din eksisterende garderobe og se på hvordan vi via enkelte nye styles kan friske din stil og garderobe op.
Det vigtigste for os er at du får nogle tidløse styles, som du kan bruge på mange måder og på tværs af din eksisterende garderobe.”

SELVOM DU IKKE BOR I AARHUS ELLER OMEGN, SÅ KAN VI SAGTENS HJÆLPE DIG ALLIGEVEL.

ONLINE STYLING SESSION

 • Book en styling session herunder.
 • Vi kontakter dig for nærmere info og indledende samtale omkring dig og dine ønsker.
 • Vi sender dig en 8-10 siders stylingsrapport som tager udgangspunkt i ovenstående samtale.
 • Vi afholder et online skypemøde, hvor du får en gennemgang af hele rapporten og alle styles.
 • Herefter beslutter vi hvilke styles du skal have tilsendt.
 • Ombytning og retur er på samme vilkår som et normalt online køb.
 • Vi håber du bliver glad for dine nye køb og følger efterfølgende op, så vi sikre os at du ikke bliver i tvivl om noget.
 • Du vil herefter blive oprettet i vores VIP kartotek og løbende få tilsendt inspiration til nye styles, som vil passe ind i netop din garderobe.

DKK 1000,-

Book her

STYLING SESSION – SHOWROOM RISSKOV

 • Book en styling session herunder.
 • Vi kontakter dig for nærmere info og indledende samtale omkring dig og dine ønsker.
 • Vi forbereder os og gør os nogle tanker omkring de varer du skal se.
 • Du kommer i vores showroom og medbringer de styles vi på forhånd har aftalt.
 • Vi laver forskellige sæt og sammensætter din garderobe på forskellige nye måder.
 • Vi tager billeder af de forskellige stylinger, så du kan huske det når du kommer hjem.
 • Vi håber du bliver glad for dine nye køb og følger efterfølgende op, så vi sikre os at du ikke bliver i tvivl om noget.
 • Du vil herefter blive oprettet i vores VIP kartotek og løbende få tilsendt inspiration til nye styles, som vil passe ind i netop din garderobe.

DKK 550,-

Book her

”Jeg var forbi med min svigerinde lørdag eftermiddag.

Mette og Camilla hjalp mig med at sætte tøjet sammen på en anden måde end jeg selv ville have gjort.

Jeg kom derfra med masser af lækkert nyt tøj, som jeg nu kan bruge på kryds og tværs.

Dette er for mig en rigtig god måde at shoppe på. Jeg har ro og tid til at prøve tøjet, samtidig med at jeg får god og kyndig vejledning.”  

Lise

”Jeg elsker at shoppe på denne måde!

Det er super nemt med parkring foran døren, jeg skal ikke ind til byen og jeg kan komme udenfor normal åbningstid.

Jeg ved hvad jeg kan lide og kender min størrelse, så for mig er det nemt og hurtigt at shoppe hos Came Studio. ”

Anna

STYLING SESSION

Få en mere holdbar og alsidig garderobe med den rette styling. Hos Came Studio ønsker vi ikke bare at være endnu en webshop med tøj til kvinder. Vi har i stedet skabt et univers, hvor styling er i fokus. Vores univers er derfor også fyldt med slowfashion produkter, der ikke skiftes ud hver sæson. Vi ønsker at inspirere med et sortiment, hvor der er fokus på kvalitet, tidløst design og klassiske snit. Samtidig tilbyder vi hjælp og vejledning i, hvordan du kan style din nuværende garderobe på nye måder og få fornyet glæde af gamle styles.

Styling til kvinder hos Came Studio

Ved at fokusere på enkel styling af tøj i god kvalitet ønsker vi at inspirere til en mere bæredygtig garderobe, du kan få glæde af i mange år. Vi er af den overbevisning, at tøj ikke behøver at være noget, der går af mode. Det handler nemlig blot om at style det på nye måder, der giver de samme gamle styles nyt liv og et moderne udtryk. På den måde kan du få glæde af det samme stykke tøj år efter år samtidig med, at dit look forbliver moderne, friskt og tidssvarende.

Derfor ønsker vi også at inspirere til køb af kvalitetstøj. Er tøjet lavet af ordentlige materiale og fremstillet med godt håndværk, kan det også holde til at blive brugt igen og igen. Hos Came Studio finder du derfor et varieret udvalg af tøj til kvinder fremstillet af gode materialer på en ordentlig måde.

Enkel styling med fokus på kvalitet

Vi elsker den enkelte styling, der med få tilføjelser og elementer skaber nye looks og styles alt efter humør og anledning. Du finder derfor også mange basic items i vores sortiment, der takket være klassiske snit, neutrale nuancer og god kvalitet holder sæson efter sæson. Disse styles kan også sættes sammen med et utal af andre styles, hvorfor de også passer ind i din garderobe uanset din personlige stil.

Sæt de neutrale og nedtonede nuancer sammen med kulørte accessories eller skab et monokromt udtryk med et tone-i-tone look. Uanset hvad din personlige stil er, kan du finde nye elementer i vores sortiment, der kan indgå i flere forskellige stylinger i samspil med din eksisterende garderobe. Derfor kan du også fokusere på at investere i kvalitet frem for kvantitet.

Undgå tøjkriser og fejlkøb

Med mange års erfaring inden for tøjbranchen, kender vi vigtigheden i at undgå de samme fejlkøb samt at gøre shopping og køb af tøj mere gennemtænkt. Køb-og-smid-ud kulturen kan bremses ved at fokusere på få men bedre produkter, der holder i længere tid – både på grund af kvalitet, design og styling. Alle tre ting er med til at skabe en mere bæredygtig garderobe, der nemt kan fornys med få tilføjelser eller nye stylinger.

En bæredygtig garderobe er i vores øjne også en mere alsidig garderobe. Den er nemlig opbygget med mange forskellige muligheder for styling. Det vil sige, at du altid har det tøj, du har brug for uanset anledningen. Du kan nemlig style den samme skjorte til hverdag på kontoret såvel som til fest.

Hjælp og vejledning til styling af din garderobe

Came Studio er mere end en webshop. Vi tilbyder nemlig også personlig hjælp til din styling. Her tager vi ikke udgangspunkt i vores eget sortiment. Vi tager i stedet udgangspunkt i din nuværende garderobe. Med en styling session ønsker vi at inspirere dig til, hvordan du kan bruge det tøj, du allerede har hængende derhjemme på nye måder. Vi er af den overbevisning, at med den rette styling kan dine gamle styles få nyt liv.

Vores styling sessions er derfor perfekte til dig, der mangler inspiration og friske øjne på din garderobe. Vi kan se mulighederne, i de styles du allerede ejer, samt komme med forslag til hvad du kan fokusere på i din fremtidige shopping.

Hvad er en styling session?

Når du booker en styling session hos Came Studio, får du personlig vejledning i, hvordan du kan style din eksisterende garderobe på nye måder. Du får tilsendt et personligt skema, som du skal udfylde. Vi skal ligeledes have billeder af styles fra din garderobe. Ud fra dette materiale udarbejder vi en stylingsrapport, som vi naturligvis gennemgår med dig.

Den visuelle rapport indeholder både tendenser, stylingsforslag samt hvilke styles fra Came Studio, der vil passe ind i din garderobe. Vi tager naturligvis udgangspunkt i din stil og ønsker, men vi tager også altid chancer og skubber til dine grænser. Du kan booke din styling session her på hjemmesiden eller kontakte os for mere information.

Få en ny og anderledes shopping oplevelse

Hos Came Studio tilbyder vi en ny og anderledes shoppen oplevelse i form af vores styling sessions. Der kan være mange grunde til, at du ønsker en mere personlig vejledning til din shopping, der samtidig tager udgangspunkt i din eksisterende garderobe. Det kan være det store udvalg i butikkerne, gør din shopping uoverskuelig og tidskrævende. Det kan også være, at du generelt er usikker på moden, samt hvordan den kan fungere sammen med din personlige stil og garderobe.

Ved at vælge en styling session hos os, kan du gøre shopping mere enkelt, samt få hjælp til hvordan du vælger de rette produkter af god kvalitet. På den måde kan du undgå dyre og irriterende fejlkøb. Du kan også forny din garderobe uden nye køb eller gennem få tilføjelser.

Came Studio – et univers af styling og modetøj til kvinder

Når du besøger Came Studio, finder du ikke blot endnu en webshop med modetøj til kvinder. Vi har nemlig skabt et univers med fokus på høj kvalitet og enkel styling. Vores fokus på styling gennemsyrer alt hvad vi gør – fra den nøje udvælgelse af vores sortiment til vores produktbeskrivelser med styling tips. Vores produkter er f.eks. udvalgt med et ønske om at skabe et sortiment af høj kvalitet, hvor hver enkelt produkt kan bruges i mange forskellige stylinger.

Derfor finder du også tøj til kvinder i tidløse designs, med klassiske snit samt godt håndværk. Det er nemlig vigtigt, at tøjet holder både ift. kvalitet og udtryk. Der er rig mulighed for at finde eviggyldige klassikere til garderoben såvel som trendy designs til at skabe liv og fornyelse.

Besøg vores showroom i Aarhus

På vores webshop finder du naturligvis beskrivelser af alle produkter og billeder, der viser farve, pasform samt muligheder for styling. Men ønsker du at se nærmere på vores sortiment, kan du altid besøge vores showroom. Vores showroom er beliggende i Risskov nær Aarhus. Showroomet har åbent efter aftale, så du altid kan komme forbi, når det passer dig. Her står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med spørgsmål og styling.

Har du brug for hjælp til din styling, kan du også booke en styling session hos os. Med en styling session får du en personlig styling af de styles, du allerede har derhjemme samt konkrete forslag til hvilke nye elementer, der vil passe perfekt ind i din garderobe.

Har du spørgsmål til vores styling?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din styling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os direkte via vores webshop, på mail samt på telefon. Vi bestræber os på at være der, hvor du har brug for os, da vi lægger vægt på at give vores kunder den bedste service. Netop derfor tilbyder vi også personlige styling sessions samt et showroom nær Aarhus, der har åbent efter aftale.

Du kan læse mere om vores styling sessions samt booke en tid direkte via hjemmesiden. Du kan også kontakte os for at høre mere om konceptet. På vores webshop finder du vores fulde sortiment af tøj, sko og accessories til kvinder, der løbende bliver opdateret med nye produkter og brands.