Lovechild 1979

Det danske fashionbrand Lovechild 1979 er baseret i København og har eksisteret siden 2009. Designeren Anne-Dorthe Larsen betegner selv kollektionerne som klassiske, gennemarbejdede og tilgængeligt. Balancen mellem det maskuline og det feminine kommer til udtryk i de skræddersyede silhuetter og er perfekt til den moderne kvinde, der ønsker tidløst og luksuriøs mode.

De smukke styles er “easy to wear” , de er gennemarbejdet med flotte detaljer og er nemme at style, alt efter hvilket humør man er i. Styles fra Lovechild1979 feminine med et touch af det maskuline!

Lovechild 1979 hos Came Studio

Hos Came Studio har vi et udvalg af lækre skandinaviske brands, hvoraf et af dem er det københavnske fashionbrand Lovechild 1979. Deres styles passer perfekt ind i vores univers med fokus på styling, tidløse designs og kvalitet. Mærket har nemlig ikke fokus på at lave tøj til kvinder ud fra sæsonens trends. Fokus lægges i stedet på eviggyldige snit og klassiske former, der skaber funktionelle designs, der imponerer i alt sin enkelhed.

I deres designproces lægger mærket vægt på at skabe tøj til kvinder, der kan bruges på mange forskellige måder. Dette er lige efter vores hjerte, der brænder for styles af høj kvalitet med mulighed for mange stylinger. Derfor finder du også et bredt udvalg af skjorter, shorts, kjoler og meget andet fra københavnske Lovechild i vores sortiment. Du kan løbende holde øje med nye produkter til sortimentet i vores nyheder eller ved at følge os på sociale medier. Her lægger vi nye styles op samt kommer med inspiration til styling.

Et københavnsk fashionbrand

Lovechild 1979 er beliggende i København og har med den kreative direktør Anne-Dorthe Larsen i spidsen oparbejdet et brand som er lige med kvalitet og luksuriøs mode. Siden sin opstart i 2009 har mærket henvendt sig til kvinder, der sætter pris på det tidløse design og som ønsker tøj, der føles og ser lækkert ud samtidig med, at det er funktionelt i hverdagen. Derfor finder du også et meget klassisk design hos mærket, der dog har et helt unikt præg.

Dette kommer blandt andet af, at designteamet bag brandet ikke udelukkende lader sig styre af tiden tendenser. De er også inspireret af egne følelser og tanker, der skaber et helt specielt look, der med udgangspunkt i det klassiske design, giver evige styles, der vil klæde enhver garderobe. Du kan se hele vores udvalg af tøj fra Lovechild 1979 lige her. Vi får løbende nye styles i forbindelse med nye sæsoner.

Lovechild 1979 – skabt af kvinder til kvinder

Når du vælger styles fra det københavnske fashionbrand Lovechild 1979, vælger du også tøj designet af kvinder til kvinder. Grundlæggeren og designeren Anne-Dorthe Larsen har nemlig samlet et designteam bestående kun af kvinder. De skaber styles inspireret af sæsonens tendenser, men med udgangspunkt i deres egen smag. Med dette fokus er det meningen, at de mange forskellige styles skal kunne sættes sammen med og underbygge den personlige stil, som du allerede har.

Dermed er det også meningen, at deres styles skal kunne bruges i mere end en sæson. Deres tøj er heller ikke blot til elegante middage og festlige arrangementer. De er lavet i materialer og snit, der gør, at du føler dig godt tilpas, hvad end du sider på cyklen vej til arbejdet eller slapper af i sofaen. Uanset hvad dagens gøremål står på, vil du føle dig komfortabel i tøj fra Lovechild. Vi hjælper dig gerne med inspiration til din styling af mærkets mange lækre styles.

Kvalitetstøj til den moderne kvinde

Tøj fra Lovechild er lavet af ordentlige materialer og er syet, så du får et stykke kvalitetstøj, der kan holde til at blive brugt igen og igen. Den høje kvalitet sammen med det tidløse design, sikrer dig styles, som du med glæde kan gøre til en fast del af din garderobe. Der er nemlig rig mulighed for at tilføre de simple styles et personligt præg, alt efter hvordan du styler dem. En enkel kjole i bomuld med en løstsiddende pasform er et godt eksempel på en style, der kan bruges til mange forskellige lejligheder, og som du kan style alt efter humør.

Beholder du den løse pasform, har du et afslappet look, der er perfekt sammen med klip klappere eller sneaks. Styles den med leggins eller jeans samt et par støvler, har du også et godt look til den mere kolde sæson. En style kan altså hurtigt tilpasses sæsonen, anledningen og din personlige stil med det rette par sko samt et par simple accessories.

Feminine udtryk balanceret med maskuline detaljer

En af grundene til at Lovechild 1979 blev en del af Came Studios sortiment er deres skønne kollektioner inspireret af herremoden med et feminint udtryk. Mærket har nærmest gentænkt hvad femininitet betyder, da det ikke længere behøver at være ensbetydende med kjoler samt bestemte snit og farver. Et skræddersyet jakkesæt, et par bukser eller en skjorte kan i lige så høj grad udtrykke og signalere femininitet.

Med denne forståelse af det feminine tiltaler de den moderne og selvstændige kvinde, der har sin egen stil og som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Der er derfor rig mulighed for at vise, hvem du er med de enkle styles fra brandet. Find styles med en feminin æstetik såvel som figursyet silhuetter, der udstråler maskulinitet. Sammen med deres smukke detaljer skabes et look, der er let at genkende og som for mange kvinder er blevet lig med god kvalitet og let styling.

Fremhæv din individuelle stil med tøj fra Lovechild

Alle de styles du finder i vores webshop, er nøje udvalgt med tanke på at give dig de bedste forudsætninger for en individuel og simpel styling. Med klassiske styles, lækre detaljer og høj kvalitet kan du skabe nye stylinger i samspil med det du allerede har i skabet. Mærkets sortiment er bredt, og der er derfor også tøj til det du mangler. Hvad end du leder efter en kjole, der skiller sig ud eller et par basis shorts, finder du det her.

Deres sortiment dækker alt fra blazere, skjorter og bukser såvel som uundværlige styles som t-shirts, toppe og bluser. Hos Came Studio har vi et showroom i Risskov nær Aarhus, hvor du efter aftale kan komme og kigge nærmere på vores produkter. Du er også velkommen til at booke en styling session hos os, hvis du ønsker rådgivning til din styling. Vi tager naturligvis udgangspunkt i det tøj, du allerede har, og giver dig forslag til, hvordan du kan bruge det på nye måder.