NITE BLAZER – SORT

3.899 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

55% Uld, 45 % Polyester
Løstsiddende

Nite Blazer fra HOPE Stockholm i sort i en lækker kraftig uld/polyester blanding. Den klassiske blazeren har lige skuldre samt dobbeltradet front med knapper. Der er lommer i begge sider og høje slidser ved håndleddet.

Blazeren er super cool og har et meget eksklusivt look. Pasformen er normal samt størrelsessvarende men blazeren er en smule løstsiddende og afslappet i looket.

Nite blazer kan bruges sammen med hele din garderobe og hele året rundt. Brug den som jakke i de varme måneder sammen med shorts og nederdele. Style den med en basic top fra Seamless, en t-shirt eller skjorte under. I de koldere måneder med en strik og et tørklæde.

For et fuldt suit look, så style den med Alta bukserne fra HOPE, de er i samme kvalitet, køb dem her</a>.

Mål str. 36:

Brystvidde: 46 cm

Længde: 75 cm

Ærmelængde: 61 cm

Nite blazer fra Hope

Er du på udkig efter en sort blazer som du kan bruge resten af dit liv? Så er Nite blazer fra Hope det helt rigtige valg. Denne sort blazer er indbegrebet af den helt rigtig blazer. Pasformen er perfekt og detaljerne er de helt rigtige.

Vaskeanvisning:

Blazeren skal sendes til rens!

Pantonefarve: Black

Brand

Hope

HOPE

Det svenske Fashionbrand Hope er grundlagt i 2001 og designer tøj af høj kvalitet til både mænd og kvinder. Deres ønske er at inspirere og understrege den individuelle stil.
I 2017 er alle Hopes styles mærket med både herre- og damestørrelser, da brandets holdning er, at stil kommer før køn.
De flotte styles fra Hope er designet ud fra de klassiske tendenser og det originale design, kombineret med et rent og moderne udtryk.
HOPE er kendt for deres klassiske shaps med moderne silhuetter og et maskulint touch.

Farve

Black

Mål

Løstsiddende

Størrelse

36, 38

Kvalitet

55% Uld, 45 % Polyester