Sandaler og stiletter

Når det handler om styling og det rette look skal vi ikke glemme det mest feminine touch, nemlig stiletter. Uanset om det er en høj stilet eller en flad sandal, har vi hos Came Studio det rette par sko til dig. Alle vores styles er nøje udvalgt i forhold til kvalitet, komfort og look. Vi ved hvor vigtigt det er med det rette par sko og derfor finder du kun kvalitets sandaler og stiletter vi selv har udvalgt og prøvet. Du finder hele vores udvalg af sandaler og stiletter fra skandinaviske brands lige her.


Stiletter og sandaler til enhver lejlighed hos Came Studio

Sandaler er et absolut must-have i enhver kvindens garderobe, både til hverdag og til fest. Hos Came Studio har vi et bredt udvalg af klassiske styles fra skandinaviske brands. Uanset om du er til stiletter med en høj hæl, lav hæl, en bred eller smal, har vi stiletterne til dig. 

Det kan også være du slet ikke er til højhælede sko, så har vi naturligvis også noget til dig. Vi har både farverige Havaianas og lækre sandaler i skind. Ligegyldigt hvilke du er til, har vi hos Came Studio nogle til dig. Vi hjælper naturligvis altid med stylingen, så du får mest muligt ud af dine nye sandaler eller stiletter købt hos os.

Højhælede sko - Kvindens bedste ven

Er der noget vi kvinder elsker så er det sko. Højhælede sko, farverige sandaler, stiletter med glitter, ja kvinder har brug for sko. Særligt højhælede sko kan fuldende et stilfuldt look, uanset om det er til hverdag eller til mere festlige lejligheder. Der er noget magisk over højhælede sko der får det feminine frem i enhver kvinde. 

Hos Came Studio har vi et nøje udvalgt sortiment der passer ind i vores univers omkring slow fashion. Det betyder meget for os at dine højhælede sandaler kan bruges til flere sæt tøj, derfor tænker vi altid styling, når vi udvælger vores sortiment.

Få lækre sommerfriske fødder med sandaler

Hos Came Studio finder du et udvalg af lækre sommer sandaler til sydens sol eller når det danske vejr tillader det. De åbne sandaler giver luft til dine sommerfiske fødder og giver en helt anden komfort. Sandaler er et must til sommermånederne og særligt Havaianas er blandt vores mest populære. 

Vi bruger dem allerede selv i forårsmånederne sammen med et par lange bukser og en løs hvid skjorte. Er du mere til sandaler med en høj hæl eller nogen i skind, har vi også det. Ligegyldigt hvilket par du vælger, så vi altid klar til at hjælpe med stylingen.

Book en personlig shopper og lad os finde de perfekte sandaler til dig

Det kan være svært at vælge det helt rigtige par stiletter eller sandaler, der passer ind i din garderobe. Det forstår vi udmærket godt, det skal passe sammen med dit tøj og være komfortable at have på. Det er derfor at du hos Came Studio kan booke en styling session med en personlig shopper, ganske gratis. Vi betragter det som en service at hjælpe dig med at finde dine næste sandaler til hverdagen eller den smukke stilet til festen. 

Når du booker en personlig shopper, hjælper vi dig ikke kun med at finde noget nyt men også friske din nuværende garderobe op. Har du spørgsmål til hvordan du booker en tid eller hvad en styling session er, så er du mere end velkommen til at kontakte os via mail, telefon eller via vores online chat.

Lad os hjælpe med stylingen i Risskov og Aarhus

Hos Came Studio kan få hjælp til stylingen, hvis du bor i Risskov eller Aarhus, da vores showroom er beliggende i Risskov. Du er naturligvis også mere end velkommen til at komme forbi  selvom du ikke bor i Aarhus, vi vil altid hjælpe dig. 

Bor du længere væk og vil du gerne have hjælp til at style din sommermode med et par lækre sandaler, så fortvivl ikke. Vi vil med glæde hjælpe dig, enten via billeder eller over et online møde. Skulle du være i tvivl om noget står vi altid til rådighed på chatten. Husk ingen spørgsmål er dumme og du er aldrig til besvær, det er det vi her for. 

Giv en gave til hende du holder af - Giv hende stiletter

Findes der en bedre gave at give hende du holder af end stiletter. Som kvinde elsker vi at modtage gaver og hvorfor ikke give en gave der bringer det mest feminine frem i enhver kvinde, nemlig højhælede sko. Glæd hende du holder af med en gave der bringer glæde i flere år, f.eks. en åben stilet i skind til det klassiske look eller måske hun mere er til en flad sandal, så har vi også det. 

Det kan være svært at vælge når der skal gives en gave, derfor hjælper vi altid med at finde det helt rigtige. Vi pakker også altid pænt ind, da vi ved hvor meget det betyder at modtage en gave som er flot pakket ind. Vi kan også hjælpe med stylingen i vores showroom i Risskov, nær Aarhus eller du kan komme forbi og se vores varer inden du køber dem.