Peoples Republic of Cashmere

People’s Republic of Cashmere er et nordisk cashmere Brand fra 2012. Brandet er kendt for at kombinere den bedste mongolske cashmere med skandinavisk design.
Alle styles er fremstillet i 100% Premium cashmere, i flotte, klare farver og tidløst design.
De klassiske designs holder sæson efter sæson. Strikken udstråler enkelthed og elegance og kan holde sig pæn i mange år, de kradser ikke og er dejligt bløde at have på.
En cashmere strik er et must-have i en hver garderobe!

SALE
Original price was: 1.899 kr..Current price is: 1.200 kr..

På lager

People’s Republic of Cashmere hos Came Studios

Hos Came Studio finder du et nøje udvalgt sortiment af lækre cashmere trøjer fra People’s Republic of Cashmere. Det nordiske brand har siden 2012 skabt trøjer til kvinder i en uforlignelige kvalitet. Mærket bruger kun cashmere af den bedste kvalitet, såkaldt premium cashmere eller ”Grade A” kvalitet. Det sikrer dig ikke bare en almindelig blød kvalitet men en kvalitet, der er ultrablød, holdbar og modstandsdygtig.

Jo bedre kvalitet din cashmere trøje er i, jo længere holder den også. Du kan derfor med god grund investere i god kvalitet. Mærket har også et stort fokus på socialt ansvar og bæredygtighed i deres produktion. Derfor er alle deres fabrikker certificerede og alle processer i produktionen udført med tanke på natur, miljø og mennesker.

Historien bag PRC

People’s Republic of Cashmere eller PRC begyndte med en rejse gennem Indre Mongoliet. Grundlæggerne Hong Reese-Yous og Emilie Fensts rejse til Mongoliet introducerede dem til en lille producent, der havde specialiseret sig i cashmere-beklædning. Kærligheden for den fine kvalitet og ønsket om at dele den med andre vækkes. I dag har PRC specialiseret sig i at skabe cashmere-essentials i tidløse designs. De klassiske styles er gennemtænkte med fokus på kvalitet, pasform og smukke nuancer.

PRC har sat sig som en af de stærkeste brands inden for cashmere tøj, takket være deres stilrene og skandinaviske signatur. De har samtidig et stort fokus på bæredygtighed i produktionen. Det bæredygtige fokus i produktion og design gør dem det perfekte match til Came Studios stylingsunivers.

Trøjer til kvinder af 100% premium cashmere

Mangler du en trøje, der emmer af luksus og som kan bruges til både hverdag og fest hele året rundt? Så kan du med god grund vælge en cashmere trøje fra People’s Republic of Cashmere. Deres trøjer er alle fremstillet af 100% premium cashmere, der giver trøjen en ekstra lækker følelse af blødhed. Du kan nyde de naturlige fibre hele livet igennem, hvis du passer godt på dit køb.

Du får samtidig en trøje, der kan bruges i alle stylinger. Enhver garderobe kan få glæde af en trøje i denne kvalitet, ikke mindst på grund af det tidløse design med klassiske snit. Deres produkter er evige klassikere, der er perfekt til et elegant outfit såvel som et afslappende hverdagslook. Se vores komplette udvalg af tøj fra cashmere brandet lige her.

People’s Republic of Cashmere – slowfashion og luksus

Ved at investere i kvalitet kan du skabe en mere bæredygtig garderobe. De lækre produkter vil nemlig holde i længere tid og give dig en større glæde. Vælger du ligeledes produkter, der har et tidløst design, er du sikret et look, du igen og igen kan vende tilbage til, uanset hvordan moden eller din personlige stil udvikler sig. Disse klassiske produkter finder du hos brandet People’s Republic of Cashmere.

Deres sortiment byder på trøjer, cardigans, bukser og accessories i den lækreste kashmir af højeste kvalitet. Dette giver ikke blot tøjet en utrolig holdbarhed, det giver dig også et ultrablødt stykke tøj, der sikrer dig høj komfort uanset lejligheden. Hos Came Studio har vi udvalgt nogle lækre basic items fra mærket, så du kan få holdbar luksus ind i din garderobe.

Kvalitetsbeklædning der er relevant året rundt

Hos mærket PRC finder du ikke mange trendy detaljer eller sæsonbestemte styles. Hele deres sortiment er udviklet med tanke på at skabe kvalitetsbeklædning, der holder hele året rundt. Deres produkter er såkaldt slowfashion, der er en bæredygtig tankegang, hvor man skaber tøj, der er produceret og designet til at blive brugt igen og igen. Derfor er der tænkt bæredygtigt i produktionen såvel som i produktets udtryk og design.

Du kan bruge en cashmere trøje fra PRC hele året rundt. Den lækre kvalitet sikrer dig blød komfort om vinteren såvel som om sommeren. De enkle og stilfulde design gør ligeledes, at du kan sætte trøjen sammen med stort set alle slags styles. På den måde kan du bruge dit køb i et utal af stylinger, der varierer alt efter sæson og anledning.

Certificeret og bæredygtig produktion

Bæredygtighed er i centrum, når det kommer til produktionen af tøj fra People’s Republic of Cashmere. De har dog stadig ambitioner om at gøre det endnu bedre, hvorfor der hele tiden søges efter nye løsninger, når det kommer til produktion, transport og andre elementer i forsyningskæden. For at sikre en grønnere fremtid prioriterer de også gennemsigtighed i alle led af produktionsprocessen.

Cashmere er en nicheindustri i Indre Mongoliet og samarbejdet forgår derfor med få udvalgte underleverandører. Alle fabrikker som mærket samarbejder med, har certifikater inden for arbejdsforhold, dyrevelfærd, bæredygtighed og miljø. Mærket har ligeledes løbende kontakt og besøg hos deres fabrikker, så arbejdsvilkår og produktionsmetoder kontrolleres og sikres. Du kan derfor trygt vælge tøj fra PRC, når du ønsker at købe bæredygtigt tøj af høj kvalitet.

Sådan styler du tøj fra People’s Republic of Cashmere

Hos Came Studio har vi ikke blot fokus på at skabe en webshop med kvalitetstøj til kvinder. Vi ønsker også at fokusere på, hvordan disse produkter kan styles. Det giver nemlig dig mulighed for at skabe en mere holdbar og alsidig garderobe med få gode elementer. Med tøj fra People’s Republic of Cashmere er stylingsmulighederne uendelige.

Deres styles er helt klassiske i udtrykket, og det meget minimalistiske design inviterer til en enkel styling, som vi hos Came Studio har en forkærlighed for. En cashmere trøje af denne kvalitet kan sættes sammen med jeans, bukser, nederdel såvel som kjole. Alt efter stylingens udtryk og valg af accessories kan looket være elegant og festligt såvel som komfortabelt og afslappet.

Giv din garderobe en følelse af luksus

Ved at fokusere på enkle gode styles, kan du også skabe en garderobe med fokus på kvalitet frem for kvantitet. I sådan en garderobe er der plads til luksus, der kan tilføje elegance og komfort til ethvert outfit. Denne følelse af luksus og komfort er netop hvad du får med tøj fra People’s Republic of Cashmere. Tøjet føles ikke bare fantastisk, der ser også fantastisk ud, hvad end du sætter det sammen med et par løse og afslappende bukser, et par jeans eller en flot og feminin kjole.

Mulighederne for styling er uendelige, og du vil altid føle dig lun og komfortabel. Om sommeren er en cashmere trøje perfekt til de kølige aftener, mens du om vinteren kan bruge den med en skjorte under eller en blazer over.

Came Studio – et univers af styling

Ønsker du inspiration og vejledning til din styling? Så book en styling session hos Came Studio. Vi tilbyder personlig styling af din garderobe, så du kan få fornyet glæde af gamle styles. Vi tager udgangspunkt i de styles, du allerede har og kommer med konkrete forslag til nye stylinger. På den måde kan du få øje på de muligheder, du har i garderoben og tilføje nye og gennemtænkte styles, der passer til.

Med dette håber vi at inspirere til en mere bæredygtig garderobe, der har fokus på slowfashion produkter af høj kvalitet. Har du spørgsmål til vores styling session, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan også besøge vores showroom i Risskov nær Aarhus. Vores showroom har åbent efter aftale. Kontakt os på telefon, mail eller direkte via hjemmesiden for at høre mere.