Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Den populære danske influencer og stylist Pernille Teisbæk har indgået endnu et designsamarbejde. Denne gang er hun gået sammen med det italienske brand Gia Couture, der er kendt for deres moderne og tidløse fodtøj. Samarbejdet har allerede varet gennem to sæsoner og den tredje er nu også landet i butikkerne, og selvfølgelig også her hos Came Studio. Gia x Pernille Teisbæk samarbejdet har ført fantastiske nye styles med sig som sandaler og støvler, der leverer et perfekt mix af italiensk håndværk og skandinavisk minimalisme. Her hos Came Studio er vi ligeledes faldet for den feminine udformning tilført et maskulint udtryk med tykke såler og brede stropper.

Gia x Pernille Teisbæk samarbejdet

Siden 2019 har den danske influencer og stylist Pernille Teisbæk arbejdet sammen med det italienske skomærke Gia Couture. I det første samarbejde indeholdt kollektionen tre forskellige styles, der er perfekte til sommerens elegante fester såvel som caféture med veninderne. De tre styles bestod af mules, stiletter og sandaler. Alle styles er holdt i neutrale nuancer som hvid og brun, hvilket går igen i de senere kollektioner, der er kommet siden.

Gia x Pernille Teisbæk samarbejdet byder på designs, der er klassiske og moderne på samme tid. Derfor passer de også perfekt ind i det univers, vi har skabt omkring Came Studio. Her fokuserer vi på tidløst design i ordentlige materialer, som du kan nyde igennem mange år. Netop dette fokus på kvalitet frem for kvantitet er Pernille Teisbæk for. Det skinner tydeligt igennem, når man følger hendes styling univers på Instagram og ser hvilke samarbejder hun indgår i.

Hvad er Gia Couture?

Gia Couture er et italiensk skomærke, der blev etableret i 2016 af den florentinske designer Barbara Borghini. Brandet er hurtigt blevet et ”it”-brand og er en fast del af mange kvinders garderobe over hele verden. Deres sortiment byder altid på noget nyt og spændende, hvorfor deres sko bliver til et accessorie, der tilfører dit look noget helt særligt. Det italienske mærke er ligeledes lig med høj kvalitet. Deres sko er håndlavet tæt på Firenze i Toscana.

Her er der lagt vægt på detaljerne og det gode håndværk, hvorfor du også får et produkt, der takket være den gode kvalitet og det tidløse design, kan bruges sæson efter sæson. Designeren Barbara Borghini ønsker at skabe high-end skomode, der samtidig har den komfort og brugbarhed, der er nødvendig i dagligdagen. De har indgået flere samarbejder gennem årene, men deres hidtil mest succesfulde, er dette designsamarbejde med Pernille Teisbæk.

Hvem er Pernille Teisbæk?

Pernille Teisbæk er i dag en af de mest kendte modeinfluencere med over 1 million følgere på Instagram. Det hele startede i 2012, da hun lancerede sin modeblog, der hurtigt blev en stor succes, og som i dag har over 35.000 ugentlige læsere. Siden da har hun arbejdet som freelancer og har indgået mange forskellige samarbejder med mærker som Envii, mango og nu også det italienske skomærke Gia Couture.

Pernille Teisbæk har før udtalt. at hun netop prioriterer kvaliteten frem for kvantiteten, når det kommer til hendes styling. Derfor passer hun også perfekt ind i Came Studios univers, hvor vi ønsker at inspirere til en mere minimalistisk shopping med fokus på gode materiale og tidløse styles. Denne vision skinner naturligvis også igennem i det spændende samarbejde mellem Pernille Teisbæk og Gia Couture, der igennem de seneste par år har budt på den ene succesfulde kollektion efter den anden.

En kollektion med sandaler og støvler

Samarbejdet mellem Pernille Teisbæk og Gia Couture har skabt en række kollektioner med fodtøj i et skønt mix af italiensk håndværk og skandinavisk minimalisme. Deres kollektioner byder både på højhælet sandaler, stiletter, mules såvel som støvler. Her hos Came Studio elsker vi særligt det spændende udtryk, som det er lykkedes de to samarbejdspartnere at skabe. Deres kollektioner byder nemlig på klassiske styles, der er tidløse men samtidig moderne.

Dette er særligt takket være de rene og enkle linjer, der er kombineret med smarte og rå detaljer. Dette giver flere af stylesne et uimodståeligt androgynt look med både feminine og maskuline udtryk. Dertil er kollektionen håndlavet af ordentlige materialer ligesom resten af Gia Coutures styles. Uanset om du leder efter en elegant stilet til fest, en afslappet sandel til hverdag eller en støvle til vinteren, finder du det i kollektionerne fra Gia x Pernille Teisbæk.

Feminint fodtøj af høj kvalitet

Gia Couture er kendt for deres sko til kvinder, der er håndlavet med fokus på kvalitet og detaljer. Deres sko er lavet til kvinder med et ønske om, at de skal føle sig komfortable og selvsikre. De har indgået flere samarbejder med stærke kvinder inden for modebranchen gennem årene og derfor var et samarbejde med den succesfulde stylist Pernille Teisbæk også et oplagt valg.

Mange af de styles du finder fra Gia x Pernille Teisbæk kollektionen, har et udpræget feminint udtryk med bløde former. Der dog også tilført mere maskuline detaljer som for eksempel tykke markeret såler eller brede stropper. Det er dette mix og clash af udtryk, der gør deres samarbejde helt uimodståeligt, og hvorfor du også finder det her hos Came Studio.

Italiensk håndværk og skandinavisk minimalisme

Med denne kollektion får du det bedste fra begge verdener. Det italienske skomærke kommer med en høj grad af ekspertise og erfaring inden for håndværk og kvalitet, når det kommer til produktionen af sko til kvinder. Dette mixes med den danske stylist Pernille Teisbæk og hendes sans for klassiske styles, rene linjer og enkel styling. Derfor er deres samarbejde også præget et styles, der er helt enkle og enormt spændende på samme tid.

Den skandinaviske minimalisme kommer til udtryk gennem det enkle udtryk som skoene har. Der er ikke mange detaljer til at distrahere blikket, hvorfor du falder for skoen som helhed. De neutrale nuancer som mange af skoene kommer i, som sort, brun og hvid, gør dem ligeledes til evige klassikere, der kan sammensættes med et utal af styles uanset sæson. Du kan uden tvivl finde en style, der matcher din garderobe takket være det tidløse design og den høje kvalitet.

Styling af Gia x Pernille Teisbæk

Som altid udvælger vi kun styles til vores shop, som vi mener passer ind i det univers, som Came Studio er. Her ønsker vi at samle styles, der er lavet med tanke på kvalitet og tidløst design. Netop denne filosofi lever designsamarbejdet Gia x Pernille Teisbæk op til. Deres kollektion byder på sandaler, stiletter, mules og støvler af højeste kvalitet. Dertil er de designet, så de aldrig går af mode og kan bruges igen og igen uanset sæson og anledning.

Mangler du et par sko, der kan bruges i mange forskellige stylinger sammen med din garderobe, er der gode chancer for, at du finder dem lige her. Uanset om det er et par sko til sommersæsonen eller vinteren. Med få udvalgte kvaliteter kan du skabe en komplet garderobe. Med de rette sko kan du nemlig dresse et look op eller ned alt efter humør og lejlighed.

Holdbare styles med mange muligheder

I kollektionen fra Gia x Pernille Teisbæk finder du holdbare styles. Deres kollektion lever op til vores ønske om slowfashion styles, der kan bruges i flere sæsoner. Dermed kan du også investere i en garderobe fyldt med enkle styles af høj kvalitet. Med sko fremstillet af ordentlige materialer i tidløse design får du holdbare styles. Uanset om du styler et par sandaler med jeans og skjorte eller shorts og t-shirt, vil dit look blive perfekt med sko af denne kvalitet.

Det populære designsamarbejde passer perfekt sammen med vores fokus på detaljer, materialer og kvalitet. Med vores mange år i tøjbranchen har vi den rette erfaring til at hjælpe dig med at gøre din shopping mere gennemtænkt og dermed gøre din styling mere enkel og nemmere at gå til. Har du spørgsmål til Gia x Pernille kollektionen eller andre af vores styles, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Bliv inspireret hos Came Studio

Udover at være en webshop med moderne tøj til kvinder af høj kvalitet, tilbyder vi også hjælp til styling. Hos Came Studio kan du booke en styling session, hvor vi giver forslag, rådgivning og vejledning til, hvordan du kan style din garderobe. Vi tager udgangspunkt i det du allerede har at arbejde med og kommer med konkrete forslag til nye sammensætninger og stylinger. Dertil kommer vi også med forslag til nye køb, der kan gøre din garderobe mere komplet og nemmere at style.

Vores styling session er for dig, der kan spejle dig selv i vores univers og som ligeledes ønsker et større fokus på kvalitet frem for kvantitet i din egen garderobe. Du kan læse mere om, hvad du får med en styling session, eller du kan kontakte os for mere information. Du kan også besøge vores showroom i Risskov nær Aarhus, der har åbent efter aftale. Kontakt os via telefon eller mail for at aftale et besøg i vores showroom.