Licia Florio

Licia Florio er neglepleje fra Italien. Brandet er blandt andet kendt for deres brede udvalg af neglelak i smukke farver med langvarig holdbarhed. 
Neglelakken er økologisk og vegansk samt giftfri og uden unødvendige eller skadelige ingredienser. 

169 kr.

På lager

 

Licia Florio hos Came Studio

Hos Came Studio ønsker vi at skabe et univers hvor du kan få fuldendt dit look, både med tøj, sko, smykker og neglelak. Vi ønsker at skabe en bæredygtig garderobe med tidløse styles som kan bruges igen og igen i flere år herunder også smukke neglelak som du aldrig bliver træt af. 

Vi har valgt Licia Florio som en del af vores sortiment og er hele tiden på udkig efter andre lækre brands vi kan tilføje vores univers. Vi forhandler udelukkende danske og udenlandske brands som vi selv elsker og hvor levetiden er lang. 

Licia Florio – neglelak med lang holdbarhed

Opdag den bedst neglelak til smukke og holdbare negle. Neglelak fra Licia Florio har et bredt udvalg af smukke farver, der passer til enhver stil og anledning. Uanset om du ønsker en klassisk rød eller en mere afdæmpet farve, har vi noget for dig. De lækre veganske neglelak er nemme at påføre og har en langvarig holdbarhed, så du kan nyde flotte negle i lang tid. 

Med Licia Florio kan du skabe en helt unik negleoplevelse. Vores udvalg af farver og finish giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Neglelakken er ikke kun smuk men også langtidsholdbar, så du kan nyde flotte negle i mange dage. Neglelak fra Licia Florio er skabt til at imponere med en bred vifte af flotte farver. Hos Came Studio har vi altid et stort udvalg af farver som passer til din styling. Neutrale toner eller en iøjefaldende rød farve, glimmer eller blot en mat neuralt lak, vi har det hele. 

Vegansk og økologisk neglelak hos Came Studio

Opforsk vores udvalg af vegansk neglelak online. De er skabt med omtanke for dyr og miljø. Vores veganske neglelak tilbyder et bredt spektum af farver og en holdbar formel, der giver dig smukke og langvarige negle. Uanset om du er veganer eller blot ønsker at bruge produkter, der er fri for animalske ingredienser, kan du stole på vores veganske neglelak til at opfylde dine behov. 

Oplev den skønhed, der kommer fra naturen med vores økologiske neglelak. Med de økologiske neglelak fra Licia Florio kan du valge imellem en bred vifte af farver uden at gå på kompromis med din værdier. 

Neglelakfjerner fra Licia Florio – men god samvittighed

Oplev den ultimative negleoplevelse med Rituals neglelakfjerne fra Licia Florio. Den veganske neglelakfjerner er en fantastisk mulighed for dem, der lige som os hos Came Studio, ønsker at vælge et produkt, der er fri for dyreprodukter og er skånsom med miljøet. Neglelakfjerneren er fremstillet uden brug af animalske ingredienser og er stadig effektiv til at fjerne neglelak uden at tørre neglene ud. Men den veganske neglelakfjerner fra Licia Florio kan du nemt og skånsomt fjerne din neglelak, samtidig med at du støtter en mere bæredygtig og dyrevenlig tilgang til skønhedspleje. 

Miljøvenlige og bæredygtige hensyn hos Came Studio

Bæredygtighed er vigtigt for os på vores webshop. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder produkter, der er fremstillet med fokus på miljøvenlige og social ansvar. Derfor passer negleplejen fra Licia Florio perfekt ind i vores slowfashion univers. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og udvælger kun de allerbedste produkter til vores webshop. 

Miljøvenlige negleprodukter er en fantastisk måde at tage sig af sine negle på samtidig med at man tager hensyn til miljøet. Vores sortiment af miljøvenlige negleprodukter, inkluderer neglelak, negleolie og scrub samt neglelakfjerner. De er alle fremstillet uden giftstoffer og er ikke testet på dyr. 

Ligesom vores sortiment at bæredygtigt tøj, er det vigtigt for os, at vi også er ansvarlige i vores valg af negleprodukter.

Hos Came Studio har vi langtidsholdbare negleprodukter 

Vores langtidsholdbare negleprodukter er det perfekte valg, hvis du ønske smukke og holdbare negle. Lakken er nemt at påføre og tørre hurtigt. Neglelak fra Licia Florio er designet til at have en langvarig effekt, der holder sig flot i flere dage uden at falme. Men de langtidsholdbare neglelakker kan du nyde smukke negle i længere tid, så du kan føle dig selvsikker og stilfuld.  

Det er fantastisk med neglelak der holder sig flotte i lang tid. Vores udvalg af langtidsholdbare neglelakker inkluderer forskellige farver og finish, så du kan finde den perfekt lak til enhver lejlighed. Uanset om du fortrækker en blank eller mat finish, kan de skønne neglelak fra Licia Florio hjælpe dig med at opnå et holdbart og flot resultat. 

Når du handler hos Came Studio, enten på vores webshop eller i vores Showroom i nærheden af Aarhus kan du tage et bæredygtigt valg uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtig for os at vi har et bredt udvalg af produkter og kan tilbyde hele pakken til styling af den moderne kvinde som ikke vil gå på kompromis med sig selv. 

Tidløse farver der holder i flere sæsoner

Hos Came Studio kan du finde neglelak i farver som holder i flere sæson og som du aldrig bliver træt af. Du kan bruge de smukke farver til at udtrykke din personlige stil på. På vores webshop kan du se smukke billeder af de mange tidløse farver. Du kan komme og prøve neglelakkerne i vores Showroom i Risskov, hvis du er i tvivl om hvilken farve der passer dig bedst. 

Det er vigtigt for os, at vores påklædning passer til vores negle, derfor vælger vi udelukkende farver vi selv ønske at bruge og som vi ved passer til de produkter vi sælger på vores webshop.

Hos Came Studio er vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge en farve. Du kan chatte med os hele døgnet eller besøg os i showroom i Risskov. Vi yder en høj service og vi elsker god kundeservice.