Øreringe

Øreringe er for mange kvinder en fast del af deres look – både til hverdag og fest. Hos Came Studio finder du et udvalg af forskellige slags øreringe. De har dog alle det til fælles, at de passer ind i vores univers med fokus på høj kvalitet, gode materialer og smukke detaljer. Vi sælger mange af vores øreringe enkeltvis, så du kan mixe og matche de forskellige styles som du ønsker det. På den måde kan du skabe et personligt og unikt look, der passer til lige præcis din garderobe.


Find de rigtige øreringe hos Came Studio

Hos Came Studio bestræber vi os på at have et udvalg af klassiske styles, der aldrig går af mode. Vores udvalg af øreringe kommer fra kvalitetsbevidste og skandinaviske brands, der skaber deres produkter med tanke på kvalitet og godt håndværk. Vi ønsker at give vores kunder et udvalg af produkter, de kan bruge i mange år fremover – både fordi de holder i kvaliteten, og fordi de har et klassisk og eviggyldigt look.

Du kan derfor finde de helt rigtige øreringe når du shopper hos os. De helt rigtige øreringe er nemlig dem som du kan bruge igen og igen, som du kan sammensætte på mange forskellige måder og som kan kombineres med hverdagsgarderoben såvel som til de mere festlige outfits. Find de helt rigtige smykker til dig lige her.

Skab din egen stil med de rette øreringe

Øreringe er for mange kvinder det perfekte smykke. De kan bruges både i hverdagen og til festlige begivenheder. Alt efter dit outfit kan øreringene dresses ned eller op. De kan samtidig også være med til at løfte dit outfit eller binde det hele sammen. Det er også et smykke, der siger noget om, hvem du er. Er du for eksempel til det helt simple – eller skal der være ædelsten eller andre pyntelige detaljer?

Med de rette øreringe kan du skabe din egen stil, der skiller sig ud og er unik for dig. I kombination med din egen garderobe eller udvalgte styles fra os, kan du skabe et look, som kun du har. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde frem til det helt rigtige outfit både i forhold til tøj, smykker og andre accessories.

Smykker i et klassisk og simpelt design

Som ved alle vores varer udvælger vi også vores smykker meget nøje, herunder også vores øreringe. De er nemlig også en vigtig del af dit look. Derfor har vi samme høje standard til vores smykker, som vi har til vores andre produkter inden for tøj og accessories. Du finder for eksempel øreringe fra danske Studio Loma, der designer håndlavet smykker i designs der er enkelte og organiske samt moderne i udtrykket.

Med smykker fra Studio Loma er du sikret høj kvalitet såvel som et smukt og elegant design, der aldrig går af mode. De enkelte smykker fås både med og uden ædelsten samt med både glatte og bearbejdede overflader. De forskellige design betyder, at der er noget for dig med smag for det helt simple, såvel som dig der ønsker et udtryk med flere detaljer.

Udtryk din personlige stil med de rigtige øreringe

Det kan være svært at finde en måde, hvorpå du kan udtrykke din personlige stil. Smykker og øreringe er en mulighed, og en som mange kvinder benytter sig af. Et smykke kan være en diskret men samtidig tydelig måde, hvormed du viser verden, hvem du er. Det kan gøres på mange måder, og øreringe er ofte et favoritvalg blandt kvinder. De kan nemlig indgå som en del af din garderobe, uanset hvad du laver til hverdag.

Din personlige stil kan udtrykkes gennem øreringens materiale og design, men også ud fra den måde du bærer øreringene. Har du flere huller i ørene, kan du kombinere ørestikker med hængende øreringe eller sætte andre forskellige udtryk sammen. Der er altså rig mulighed for at lege med udtrykket og sætte et personligt præg på dit look.

Elegante sølv- og guldøreringe

I vores sortiment finder du både sølv- og guldøreringe. De fleste af vores styles fås både i forgyldt sterlingsølv såvel som sterlingsølv uden forgyldning. Det er altså op til dig, om du er til sølv eller guld smykker. Er du i tvivl? Så er dette selvfølgelig også noget vi kan rådgive og vejlede dig omkring. Vær opmærksom på, at visse designs skal bestilles hjem i sterlingsølv, hvorfor der kan være ekstra leveringstid.

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller er der noget du mangler? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan ofte bestille flere forskellige designs hjem fra de brands vi har i sortiment, og kan derfor også imødekomme flere behov og ønsker fra vores kunder. Kontakt os enten på telefon eller mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular på vores webshop.

Kombiner forskellige slags øreringe

De fleste af vores styles sælges enkeltstyks. Det vil sige, at du ikke køber et par øreringe men blot en. Dette er for at imødekomme dem, der ønsker at kombinere forskellige øreringe, hvis de for eksempel har to huller i begge øre eller flere. Da vi sælger vores smykker enkeltvis, er der også rig mulighed for at mixe og matche de forskellige designs. På den måde kan du få præcis den sammensætning, du ønsker, og skabe et personligt og unikt look.

Du kan naturligvis også købe et samlet sæt af matchende øreringe, hvis det er det du ønsker. Der er blot mulighed for at skabe unikke styles, der passer til din stil. Under hvert produkt kan du læse mere om mål, materiale og produktion. Her kan du også vælge, om du ønsker at købe ét styk eller et samlet par.

Came Studio – eksklusivt udvalg af kvalitetssmykker

Når du shopper online hos Came Studio finder du et eksklusivt udvalg af høj kvalitet. Vi har ikke ambitioner om at give dig det største udvalg af smykker til kvinder, men har til gengæld fokus på kvalitetsbevidste brands, der skaber øreringe og andre smykker med tanke på klassiske former og elegante detaljer. Udtrykket er moderne med smukke og stilfulde detaljer, der aldrig går af mode.

Du finder derfor øreringe, som du kan bruge igennem hele livet og som gang på gang kan få nyt liv i en garderobe med tidløse og klassiske styles. Ønsker du inspiration til din styling, kan du følge os på Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret med nye brands og produkter samt giver inspiration til hvordan de kan sættes sammen og bruges.

Shop dine øreringe online

Der er flere fordele ved at shoppe dine øreringe online hos Came Studio. Vi har nemlig skabt et elegant online univers hvor du nemt kan overskue vores udvalg. I fred og ro kan du finde frem til de produkter der tiltaler dig allermest. Med få klik kan du finde frem til de rette smykker for dig. Herefter skal du ikke gøre andet end at læne dig tilbage og vente på posten.

Vi sørger selvfølgelig for at pakke dine varer med omhu. Dine varer vil blive leveret inden for 1-3 hverdage og du vil kunne nyde at åbne en pakke hvor der er kælet for detaljerne. Vi tilbyder også personlige styling sessions både online og i vores showroom i Risskov.

Udvalgte brands af høj kvalitet

Hos Came Studio fører vi kun særligt udvalgte brands, der passer ind i det tidløse univers af mode og høj kvalitet, som vi ønsker at skabe. Vi har ligeledes valgt at fokusere på skandinaviske brands, der skaber unikke styles og bidrager med spændende produkter til vores sortiment. Udover smykker som øreringe har vi også tøj til kvinder såvel som sko og tasker.

Vi tilbyder også personlige styling sessions, hvor vi tager udgangspunkt i din garderobe. Vi ønsker at give inspiration til, hvordan du kan bruge din eksisterende garderobe på nye måder i sammensætning med vores styles. Du kan læse mere om vores styling sessions her på hjemmesiden eller kontakte os for mere information.