Cashmere

Find tidsløse cashmere styles af højeste kvalitet, om det er til de kølige sommeraftener eller en efterårsdag. Hos Came Studio finder du et nøje udvalgt sortiment af ægte Cashmere til kvinder, fra bl.a. Beta, Peoples Republic of Cashmere og Rue De Tokyo. Uanset hvilken årstid det er, kan du have brug for en trøje, halstørklæde eller bukser lavet af lækker blød cashmere. Vores sortiment byder på klassiske og stilfulde styles der bevare det enkle, men stilfulde look hele året rundt. 


Cashmere styles hos Came Studio af højeste kvalitet

Hos Came Studio har vi stor fokus på slow fashion med styles der kan bruges året rundt og passer til din garderobe. Derfor har vi udvalgt et sortiment af cashmere til kvinder, som vi mener har det elegante og tidsløse touch der passer ind i resten af vores univers. Vi går ind for tøj med en lang levetid som du kan glæde dig over i mange år og af en høj kvalitet som kan bruges igen og igen efter adskillige vaske. 

Cashmere er en af verdens fineste fibre, som kommer fra cashmere geden, der kun lever under særlige vejrforhold. Cashmere er derfor en af verdens mest eftertragtede råmaterialer, der på mange måder kan sammenlignes med guld, hvor der er forskellig karat. På samme måde findes der forskellig kvalitet af cashmereuld og hos Came Studio udvælger vi kun den bedste kvalitet af cashmere fra skandinaviske brands til kvinder.

Vi elsker cashmere hos Came Studio

Det er ingen hemmelighed at vi hos Came Studio elsker cashmere. Det lækre bløde materiale kan både styles med få jeans, shorts eller strikkjole og få et forskelligt look. Det unikke ved cashmereuld er den bløde overflade, der både holder dig varm, men på samme måde fuldender dit look til enhver anledning. Du finder både bluser, bukser, halstørklæder og cardigans af cashmere hos os, vi har forskellige styles der passer til enhver kvinde.

Er du til et cosy look med cashmere sweatpants og halstørklæde? Eller er du mere til den klassiske cashmerestrik udover en skjorte? Vi har også bluser med struktur eller striber, såvel som rullekrave. Uanset hvad du er til, har vi det som passer din i den garderobe. Når du leder efter cashmere kan du altid komme og prøve det i vores showroom i Risskov nær Aarhus eller få det tilsendt direkte til din dør.  

Lad os hjælpe dig med stylingen af din cashmerebluse eller bukser

Når du handler hos Came Studio, handler du ikke bare på en almindelig webshop, vi har nemlig valgt at have fokus på styling, kvalitet og slow fashion fra skandinaviske brands. I vores showroom i Risskov, nær Aarhus kan du se hele vores udvalg af lækre cashmere styles, som cardigans, bluser og bukser. 

Vi er altid behjælpelige med stylingen, da det er noget der står vores hjerte meget nært. Vi har skabt et univers af styling med tidsløse designs, som du kan mikse og matche som du vil. Vi hjælper gerne med stylingen, uanset om du bor i Aarhus eller resten af Danmark. Du kan booke en styling session og komme forbi vores showroom i Risskov eller skrive på vores live-chat for spørgsmål og anbefalinger.

Find din favorit cashmere style og brug det året rundt

Cashmere er noget af verdens mest dyrebare materiale, hvorfor de styles som ofte produceres som værende tidsløse. Hos Came Studio har vi nøje udvalgt vores cashmere styles, så de kan bruges år efter år og styles til enhver lejlighed. Find din favorit blandt vores klassiske styles og forelsk dig i den lækre kvalitet. 

En cashmere strik kan for eksempel styles med en fed skjorte og et par shorts eller jeans, men kan også bruges udover en kjole. Lad os hjælpe dig med at se mulighederne, så du får mest muligt ud af stylingen af din cashmere strik. Du er også velkommen til at booke en styling session i Risskov, nær Aarhus og lade os hjælpe dig med at friske din garderobe op.

Se hele vores udvalg online eller i vores showroom Risskov nær Aarhus

Udover vores webshop, har vi også et showroom i Risskov i Aarhus, hvor hele vores udvalg kan ses og prøves, du skal blot booke en styling eller kontakte os via vores online chat eller ringe til os. 

Har du andre spørgsmål til vores produkter eller på anden måde er i tvivl om vores styles, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er online på chatten hver dag og svarer derfor hurtigt. Du kan også sende os en mail eller ringe til os. Vi glæder os til at sende din næste cashmere style afsted og vi ved at du bliver ligeså glad for det som os.