The Garment

The Garment er et københavnsk fashionbrand, der blev etableret i 2020. Brandet har en sæson-løs tilgang til deres design og skaber tidløst tøj til kvinder. Deres mål er at genskabe den perfekte garderobe med deres design i bæredygtige materialer af høj kvalitet. De målretter derfor deres brand til kvinder, der ønsker at skabe en garderobe med bæredygtige og personlige styles, der kan indgå i mange forskellige stylinger sæson efter sæson. Bag The Garment står designerne Sophia Roe og Charlotte Eskildsen, der begge er inspireret af en enkel og minimalistisk æstetik. Designet bærer derfor også præg af klassiske snit, neutrale toner og gennemførte detaljer.

SALE
600 kr.

På lager

SALE

The Garment hos Came Studio

Det københavnske fashionbrands mål og vision passer perfekt ind i Came Studios univers af enkel styling. Ved at forenkle din garderobe med få styles af høj kvalitet, tror vi på, at du kan skabe en mere bæredygtig tilgang til shopping og mode. Derfor finder du også de tidløse styles fra The Garment i vores sortiment. Her finder du klassiske styles, der kan udgøre dit outfit til hverdag såvel som til mere festlige arrangementer.

Uanset hvordan din stil og garderobe er, kan du finde styles der kan matches, når du shopper hos Came Studio. Vi udvælger kun de brands, der lever op til vores standard for detaljer, materialer og kvalitet. Du finder ligeledes et udvalg af brands, der kan styles til både feminine og maskuline looks samt et mix af disse udtryk. Vi har også elegante, sporty og casual styles, så du finde den style, som din garderobe mangler. The Garment er et perfekt eksempel på den tidløse mode, du finder hos Came Studio.

En sæson-løs tilgang til design

Tøjmærket The Garment har en sæson-løs tilgang til deres design. Det vil sige, at de ikke skaber styles til bestemte sæsoner. Dette er en del af deres bæredygtige fokus og ønske om at skabe en mere holdbar mode, der kan bruges igen og igen uanset sæson. Du finder derfor også tidløse styles, der aldrig går af mode takket være klassiske snit, høj kvalitet og lækre materialer.

Mange af deres styles kommer i en neutral farvepalette, der også gør dem nemme at style enten tone-in-tone eller med mere farverige styles. Du kan altså sætte dit eget personlige præg på de simple og lækre styles. De kan derfor også indgå i enhver garderobe og kan være en del af mange forskellige stylinger alt efter anledning og humør. Ved at udvælge få og enkle styles til din garderobe, kan du få endnu flere stylingsmuligheder. Find inspiration til din styling på vores Instagram eller book en styling session hos Came Studio.

Minimalistisk og kvalitetsbevidst fashionbrand til kvinder

Hos Came Studio har vi fokus på kvalitet og gode materialer, når vi udvælger brands til vores webshop. Derfor har vi også et bredt udvalg af styles fra det københavnske fashionbrand The Garment. Deres produkter lever op til vores høje krav for kvalitet, og de har ligeledes fokus på bæredygtighed og holdbarhed i deres design. De passer derfor perfekt ind i vores stylingsunivers med slowfashion produkter, der kan holde mere end blot en enkel sæson.

The Garments minimalistiske og kvalitetsbevidste tilgang giver dig et udvalg af lækre styles, du kan nyde igen og igen. Deres design vil være smukke og brugbare i mange år fremover, både på grund af deres høj kvalitet men særdeles også på grund af det tidløse design. Du kan derfor fokusere på at udvælge få lækre styles, der kan indgå i mange forskellige stylinger i samspil med din eksisterende garderobe. Uanset om det er bukser, skjorter, strik eller jakker til kvinder, du leder efter, finder du det hos dette brand.

Bæredygtigt fokus i produktion og design

Et brand kan være have et bæredygtigt fokus på flere måder. The Garment skaber tidløst design i høj kvalitet, som kan bruges i mange år fremover. Dette skaber en mere bæredygtig garderobe, der ikke skal skiftes ud sæson efter sæson. Men udover deres design og kvalitet, har de også fokus på bæredygtighed i deres produktion. Derfor samarbejder de også med det norske klimafirma Chooose.

Partnerskabet sikrer, at hvert stykke tøj bliver CO2-kompenseret. Brandet tror på, at vi gennem en mere kvalitetsbevidst mode kan skabe en mere bæredygtig garderobe. De deler derfor også Came Studios tro på, at bæredygtighed kommer af at købe mindre ved at købe rigtigt. Med hjælp og vejledning til den rette styling kan du undgå at lave de samme fejlkøb igen og igen, som i sidste ende skaber den køb-og-smid-ud kultur, der præger størstedelen af modebranchen lige nu. Derfor tilbyder vi også hjælp til styling hos Came Studio.

Skab en tidløs garderobe med tøj fra The Garment

En bæredygtig garderobe er en tidløs garderobe med fokus på kvalitet. Med styles fra The Garment kan du forny din garderobe med få tilføjelser. Det gør også, at du ikke behøver at købe en masse nyt for at give din garderobe det, du synes den mangler. En eller to tilføjelser er ofte nok til at give nyt liv til mange af de styles, du allerede har. Enkle styles i lækre materialer kan nemlig indgå i mange forskellige stylinger, så et par gamle bukser eller en gammel kjole kan få et frisk pust.

Hos Came Studio har vi fokus på en enkelt styling. Det er også en styling de fleste nemt kan overføre til deres egen garderobe og give sit eget personlige præg. Med en mere gennemtænkt tilgang til shopping kan du spare dig selv for besvær med fejlkøb og en overfyldt garderobe, der alligevel altid ender i en tøjkrise.

Få inspiration og hjælp til din styling

Ønsker du hjælp til at komme i gang med en mere enkel og bæredygtig garderobe? Så kan du med fordel booke en styling session hos Came Studio. Vi har mange års erfaring fra tøjbranchen og kan give dig konkrete bud på nye stylinger. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i din nuværende garderobe, så du kan få inspiration til, hvordan du sætter det tøj, du allerede har sammen på nye måder. Derudover kommer vi også med forslag til nye køb, du kan fokusere på fremover.

Det hele samles i en visuel rapport, som du kan bruge til inspiration og vejledning, næste gang du skal style din garderobe eller finde nyt. Du er også altid velkommen i vores showroom. Det er åbent efter aftale, så vi altid er til rådighed, når du har brug for det. Vores showroom er placeret i Risskov nær Aarhus. Du kan naturligvis altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.