Støvler

Hos Came Studio har vi støvler til kvinder, der matcher enhver lejlighed og sæson. Vores kærlighed til slow fashion afspejler hele vores sortiment af støvler, derfor finder du tidsløse modeller der kan styles til både shorts, kjoler eller lange bukser. Forkæl dine fødder med moderigtige støvler til kvinder, uanset om du er til lange støvler eller ankelstøvler har vi de rette til dig. Find hele vores udvalg af kvalitets støvler fra skandinaviske brands her.


Find det rette par støvler hos Came Studio

Når du gælder udvalget af lækre støvler til kvinder, ved vi hos Came Studio hvor vigtigt det er at finde de helt rigtige støvler, derfor går vi meget højt op i at håndplukke de styles vi har på shoppen. Alle vores støvler er fra skandinaviske brands af høj kvalitet, som matcher til ethvert sæt tøj. 

Gå på opdagelse i vores univers af slow fashion og se vores udvalg af lækre støvler der kan bruges året rundt. Ligegyldigt om du er lange, korte, flade eller høje støvler, har vi rette udvalg til dig. Alle vores støvler kan styles til den rette lejlighed og vi står altid klar til at hjælpe, både fysisk i vores showroom i Risskov, nær Aarhus eller online.  

Damestøvler i høj kvalitet fra skandinaviske brands 

Støvler til damer skal ikke kun være flotte at se på, de skal også være gode at gå i, derfor vægter i meget højt at alle vores støvler har den rette komfort og kvalitet til hverdagsbrug, såvel som mere festlige lejligheder. Med damestøvler kan du fuldende dit look og fiske dit outfit op på en helt ny måde. 

Vores støvler er, som resten af vores tøj og accessories fra skandinaviske brands. Det har vi valgt for at finde det rette match til vores univers og stil på tværs af de forskellige styles. Særligt er vi faldet for Gia Borghini, der sammen med Pernille Teisbeak har lavet de lækreste sko. Style dine damestøvler med et par shorts, en løs t-shirt og en blazer og du har det fedeste sæt til hverdagsbrug    

Find lækre støvler til kvinder der følger tidens trends

Ingen garderobe uden et par lækre støvler. Hos Came Studio finder du et udvalg af støvler til kvinder der følger tidens trends. Kvalitetsstøvler kan bæres året rundt, style dem f.eks. til et par shorts fra LoveChild eller en oversize skjorte med et par fede leggings fra Blanche

Lad dig inspirere af vores mange stylinger og find den stil der passer bedst til dig. Er du mest til farver eller måske det klassiske look, ligegyldigt hvad der er passer bedst til dig, har vi helt sikkert det rette til dig. Hele grundlaget for Came Studio er at inspirere dig til de fedeste styles og sammensætninger. Har du nogen spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe dig alle ugens dage.  

Vælg altid dame støvler der passer til dine fødder

Når det kommer til at vælge støvler, handler det om at vælge de rigtige til dine fødder. Er det støvler til arbejde, til en tur i byen eller måske en lang gåtur. Hos Came Studio har vi de rette udvalg af støvler som passer til dine fødder, der både har det rette udseende men også den rette kvalitet. Her er vi faldet for støvlerne fra Gia Borghini der er en sammensmeltning af det maskuline og feminine, der passer perfekt til denne tids trends og styles. Gia Borghini der sammen med den populære influencer Pernille Teisbeak har designet både sko og støvler siden 2019 af italiensk kvalitet er kærlighed til dine fødder. 

Hos Came Studio er vi derfor stolte af at kunne tilbyde dig muligheden for at prøve disse lækre støvler. Er du tvivl om hvordan de skal styles eller om de passer ind i din nuværende garderobe vil vi meget gern hjælpe med stylingen. Du er mere end velkommen til at komme forbi vores showroom, hvis du bor i Aarhus området, ellers sender vi også gerne billeder og videoer samt svare på hvilket som helst spørgsmål du måtte have.

Køb dine næste damestøvler hos Came Studio

Er du på udkig efter lækre støvler du kan bruge året rundt, som har en god kvalitet og følger tidens trends, så skal du købe dine næste støvler hos Came Studio. Vi håndplukker alle vores styles og vi forhandler aldrig støvler vi ikke selv ville gå i. Når du handler på vores shop er du altid sikret høj kundeservice, varer af højeste kvalitet og moderigtige styles. 

Når det kommer til damestøvler, kender vi vigtigheden af både udseende og komfort, derfor er vores kærlighed faldet på Gia X Pernille Teisbæk. Lækker italiensk håndværk kædet sammen med skandinavisk minimalisme er det udtryk du får når du køber sko og støvler fra Gia. Desuden er støvlerne lavet til at kunne holde i mange år, hvorfor de alle også er lavet i tidløse designs. 

Lad os hjælpe med stylingen i showroom i Risskov

Styling kan være svært, det ved vi godt. Derfor kan du hos Came Studio booke en personlig shopper helt gratis, som hjælper dig med at finde de rette styles der passer til dig. Vi er alle sammen forskellige og har forskellige kropstyper, netop derfor hjælper vi gerne med at finde de styles der passer til dig, på den måde undgår du også fejlkøb. Det behøves ikke koste en formue, blot med nogle få styles kan vi friske din nuværende garderobe op og hjælpe med sammensætningen af de styles du allerede har hængende hjemme i skabet. 

Vi elsker styling og har mange års erfaring indenfor branchen, der gør vi netop ved hvad der passer til dig. Lad os hjælpe dig med stylingen af din garderobe, uanset om det er sko, støvler eller tøj. Bor du ikke i Risskov og er det for langt at køre til vores showroom, vil vi med glæde hjælpe hjælpe dig over vores chat eller telefon, inden du besøger online på vores shop. Det kan også være du blot har nogle spørgsmål, så vil vi med glæde hjælpe dig med det også