Accessories

Style dit outfit med de rette accessories. Hos Came Studio finder du alle de accessories til kvinder, som du har brug for, når det kommer til styling af dine outfits. Det rette smykke eller den helt perfekte taske kan være med til at fuldende det look du ønsker og give nyt liv til gamle styles. Vi har som altid valgt produkter fra nogle af tidens mest spændende skandinaviske brands, der har samme holdning til kvalitet og styling som os. Du finder derfor et komplet univers af klassiske og trendy kvalitetsaccessories, når du shopper hos Came Studio.


Accessories til kvinder hos Came Studio

Med de rette accessories kan du fuldende dit outfit, style et look op eller ned eller blot tilføje personlige detaljer, der gør udtrykket til helt dit eget. Der er altså muligheder nok med de rette smykker, tasker, sko, bælter og meget andet. Du kan se vores fulde sortiment lige her. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så du får få gode kvalitetsprodukter, som du kan sætte sammen på mange forskellige måder.

Vi har mode tilbehør, der kan gøre dit look mere afslappet såvel som tilbehør, der kan gøre hele udtrykket mere elegant og festligt. Hos Came Studio har vi valgt at fokusere på kvalitetsbevidste skandinaviske brands. De brands vi har valgt til vores webshop, passer alle ind i vores univers af enkle styles med mulighed for mange stylinger. Det samme gælder vores udvalg af tasker og smykker, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

De små detaljer der gør den store forskel

Accessories til kvinder er ofte små detaljer, som du kan tilføre dit outfit. De ser måske ikke ud af meget, men kan gøre en stor forskel, når det kommer til dit outfits endelige udtryk. Med det rette tilbehør kan du dresse et simpelt outfit op og gøre det perfekt til en festlig lejlighed. Du kan naturligvis også gøre outfittet perfekt til hverdag og afslapning ved at sætte det sammen med de rette accessories.

Særligt dine sko kan gøre en stor forskel. Sætter du en lang kjole med løs pasform sammen med et par klip klappere, er du klar til stranden eller en tur på café. Tager du derimod et par højhælet sandaler på eller et par støvler, er det et helt andet look, der er ideelt til middag eller fest. Et bælte er også en simpel måde at gøre en løs og afslappet pasform mere elegant ved at fremhæve taljen.

Tasker til enhver lejlighed

En taske er ikke bare et accessorie, der pynter eller styler dit outfit. Det er også et praktisk produkt, der skal kunne indeholde de ting, du har brug for, hvad end det er en taske til hverdagen, til indkøb eller til ture i byen. Derfor har vi også forskellige tasker, der ikke bare varierer i designet men også i deres anvendelsesmuligheder. Du finder blandt andet tasker med lynlås, trykknapper, lommer og meget andet, så vel som tasker i forskellige størrelser.

Vi har blandt andet tasker fra det københavnske fashionbrand Blanche. De har et stort fokus på bæredygtigt design og fremstiller deres produkter af økologiske fibre eller GOTS-certificerede materialer. Det er derfor det perfekte mærke til dig, der ikke blot ønsker design af god kvalitet, men også ønsker at købe produkter, der er produceret med tanke på miljø og bæredygtighed.

Praktisk accessories i stilfulde designs

Bare fordi en taske skal være praktisk, kan du sagtens finde en, der også passer til din stil og resten af din garderobe. Det betyder nemlig, at du kan style forskellige outfits ved blot at sætte det sammen med den rigtige taske. Derfor har vi også udvalgt et sortiment af tasker, der alle har et stilfuldt og simpelt design, der er let at matche med din garderobe. På den måde er der større chance for, at du kun har brug for en taske, når du bevæger dig rundt i hverdagen.

Vi har også sørget for at vælge tasker, der ikke bare ser pæne ud men som også har praktiske features. Det betyder nemlig, at du også du får større glæde af dem. En lomme med lynlås er for eksempel en uundværlig feature for mange. Alle har brug for en god taske i et stilfuldt design, de kan bruge i hverdagen.

Tidløse smykker med smukke detaljer

Smykker er et af de former for accessorie, man sjældent får nok af. Men det kræver dog ikke en kæmpe smykkesamling at style dit outfit. Et par enkelte smykker er nok til at style dit outfit op. Et par flotte øreringe, en smuk halskæde eller et elegant armbånd er alt, hvad du har brug for. Hos Came Studio har vi et komplet udvalg af forskellige smykker til kvinder.

Du kan med garanti finde et smykke, der kan gøre dit look komplet eller som kan være prikken over i’et i din styling. Vi har et udvalg af enkle og elegante smykker med et moderne udtryk. Du finder som altid produkter i høj kvalitet fra nogle af tidens mest spændende fashionbrands fra Skandinavien. Vores smykker kan bruges alene eller sættes sammen for at danne et komplet sæt.

Flotte accessories til hverdag og fest

Alt efter hvordan du styler dit outfit med accessories som smykker, tasker, bælter og sko kan du gøre gamle styles nye og friske. Det er altså et godt eksempel på den enkle styling, som vi her hos Came Studio går ind for. Det er også denne form for styling, du vil opleve, hvis du booker os til en personlig styling session. Her tager vi udgangspunkt i dit tøj og kommer med forslag til, hvordan du kan style det på nye måder.

Vi kommer også med forslag til, hvordan du med få nye styles, kan få endnu flere muligheder for stylinger med din garderobe. Med styling fra Came Studio giver vi dig en helt ny garderobe blot ved at give inspiration til nye sammensætninger og få tilføjelser. Hos Came studio har vi nemlig skabt et univers med fokus på styling frem for køb-og-smid-ud kultur.