Seamless Basic

Seamless Basic er et miljøbevidst fashionbrand fra 2018 med fokus på basisitems til kvinder. Deres produkter er alle skabt i lækre materialer som bomuld, merinould og silke. Sortimentet består af tidløse basis toppe, bluser, leggins og undertøj, der er uundværlig i enhver garderobe. Ejer og stifter af brandet Trine Weber Carlsen har skabt et sæsonløst tøjmærke, der med naturlige og smukke materialer holder sæson efter sæson. Brandet har et simpelt onesize koncept, der gør det nemt at shoppe de forskellige styles. Konceptet gør også produktionen mere bæredygtig, idet overdele er tubestrikket og klippet af i længden. Det giver mindre materialespild og gør samtidig tøjet mere komfortabelt pga. et fleksibelt fit.

699 kr.

Kun 1 tilbage på lager

 

Seamless Basic hos Came Studio

Hos Came Studio finder du et varieret udvalg af produkter fra det lækre basisbrand Seamless Basic. Mærket har alle de basic produkter som er uundværlig i enhver hverdagsgarderobe. Deres sortiment byder blandt andet på toppe, t-shirts og undertøj såvel som bluser og leggins, der kan bruges året rundt. Alle produkter er lavet af naturlige materialer som silke, merinould og bomuld. Du kan nyde de gode materialers egenskaber, uanset hvad din dag indeholder.

Stifteren bag brandet har en vision om at simplificere garderoben. Med få gode styles af høj kvalitet kan du købe mindre. Gennem enkel styling kan du give nyt liv til gamle styles, og med basisitems fra Seamless Basic er du sikret et alsidigt produkt, der kan indgå i et utal af stylinger uanset anledning og humør. Deres produkter er ligeledes lavet til rigtige kvinder, hvorfor deres tøj føles behageligt hele dagen igennem og sikrer dig en god komfort, uanset hvad hverdagen byder på.

Basics til hverdagsgarderoben

Seamless Basic er bygget på et simpelt onesize koncept. Det betyder, at alle styles er onesize. Det er med til at gøre det meget enkelt at shoppe deres produkter, da du ikke skal bekymre dig om forskellige størrelser eller varierende pasform. Deres styles er ekstra elastiske, da de er tubestrikket. Du er derfor også sikret et behageligt fit uanset størrelse og form.

Deres sortiment har ligeledes en farvepalette, der er perfekt til basisgarderoben. Deres produkter fås i en enkel palette af sort, hvid, grå og brune nuancer. Du kan derfor vælge den basisfarve, som du mangler til din garderobe. Du kan lave et utal af stylinger med en simpel hvid top eller en klassisk sort t-shirt. Du finder alt, hvad du har brug for lige her, når du shopper det lækre basisbrand hos Came Studio. Vi får løbende nye styles fra vores brand. Du kan blive opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller via vores sociale medier.

Seamless Basic – miljøbevidst tøj til kvinder

Med et brand som Seamless Basic får du, hvad du ser. Deres sortiment byder på lækkert basis tøj til kvinder produceret uden syninger. Denne produktionsform giver færre syninger og større komfort til dig. Deres kollektion er, som navnet siger ”basic” – men emmer samtidig af luksus og elegance. De simple styles er lavet af lækre materialer, der ligeledes øger din komfort uanset sæson.

Deres sortiment med basicwear er også en del af deres bæredygtige og miljøbevidste vision for brandet. Med få gode styles kan du nemlig skabe en mere bæredygtig garderobe. Mærket har ligeledes fokus på bæredygtighed i deres produktion og valg af materialer. Derfor bruger de også altid rene materialer af høj kvalitet. Dette gør det nemlig nemmere at genanvende dem efterfølgende. Deres produkter består derfor også er ekstra fint bomuld, genanvendt silke såvel som mulberry silke og merinould. Materialer der ligeledes er perfekt til basistøj på grund af deres gode egenskaber.

Bæredygtig emballage og materialer

Brandets bæredygtige profil kommer til udtryk i deres kollektion, materialevalg, produktion og emballage. Deres produkter kommer i emballage lave af FSC-certificeret papir. Det er et materiale som beskytter naturen. Deres produktion af sømløse styles er også med til at skabe mindre materialespild. Samtidig producerer de udelukkende fra metervarer af naturlige monofibre. Dette gør, at de er nemmere at nedbryde og genanvende i forhold til kunstige fibre.

Deres materialer er ikke blot mere bæredygtige i produktionen, de giver også dig et lækkert produkt med naturlige egenskaber, der sikrer dig komfort. Merinould er naturligt temperaturregulerende, så du altid er komfortabel, uanset om det er varmt eller koldt. Du kan også nyde bomuldens luftige egenskaber til de varmere dage. Mens du kan få glæde silkens luksuriøse følelse, når du har brug for ekstra forkælelse i din hverdagsgarderobe.

Tidløse basics til alle kvinder

En af fordelene ved at have et godt udvalg af basistøj i din garderobe er, at det giver dig et utal af mulige stylinger, så du altid har et smart og komfortabelt look uanset hvad lejligheden er. En basic top eller bluse kan sættes sammen med bukser, shorts, jeans og nederdele. Du bestemmer selv om looket skal være elegant og stilfuldt eller om det skal være mere sporty og casual. Seamless Basic giver dig et bredt sortiment af bæredygtige produkter i et delikat design, der kan bruges i enhver garderobe.

Deres sortiment byder også på klassiske styles som underkjoler og underskørter i silke, som kan tage enhver garderobe til nye højder og tilføje en nyt niveau af komfort til din hverdag. Mangler du inspiration til at forny din basisgarderobe, hjælper vi dig gerne med vejledning til din styling. Hos Came Studio tilbyder vi private styling sessions. Vi har også et showroom i Risskov, hvor du kan se nærmere på de lækre basisprodukter.

Sådan styler du dine basis garderobe

Du kan style dine basics, præcis som du ønsker det. Enhver garderobe har brug for gode kvalitets basisitems, da de kan bruges igen og igen i mange forskellige stylinger og til mange forskellige anledninger. Når du køber basistøj i en god kvalitet, er du sikker på, at de kan holde til at blive brugt igennem mange år. Du er nemlig også sikker på, at basistøj aldrig går af mode. Du kan derfor nyde den lækre kvalitet sæson efter sæson.

Hos Came Studio kan du booke en styling session, hvor vi giver dig en visuel rapport udarbejdet ud fra din eksisterende garderobe. Her giver vi dig konkrete forslag til, hvordan du kan forny din garderobe ved at sætte dit tøj sammen på nye måder. Vi kommer ligeledes med forslag til hvilke nye trends, du med fordel kan sætte sammen med din garderobe. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores styling sessions eller vores sortiment.