Came Studio

Came Studio blev etableret i starten af 2021 og udsprang ud fra ideen om at lave et univers, hvor styling er i fokus.

Ideen om at mode ingen alder har, men at det er måden vi styler os på, er hele tanken bag universet. Vi har valgt at gå med lækre skandinaviske brands, som hver især vil bidrage til at gøre vores univers spændende og skabe det udtryk og de stylinger vi ønsker.

Vi har fokus på detaljerne, materialerne og kvaliteten samt længere holdbarhed på tøjet. Et univers med slow fashion styles, som ikke nødvendigvis skal skiftes ud hver sæson. Vi elsker det enkelte i stylingen og mixet mellem det maskuline og feminine, sporty og casual.

Vi har skabt et stylings univers, hvor du kan booke os til at få hjælp til din styling. Vi tager udgangspunkt i din eksisterende garderobe og styler den med nye tendenser, så du føler du får frisket de gamle styles op så de lever længere.

Tanken bag dette er at få tøjet til at holde længere og bremse “køb og smid væk” kulturen. I stedet køb  men bedre styles, som holder længere. 

Vi har gennem vores mange års erfaring i tøjbranchen fået moden ind under huden. Vi kender til vigtigheden i ikke at begå de samme fejlkøb igen og igen, men i stedet købe tøj som er mere gennemtænkt.

Vi er som personer passioneret omkring mode, service og mennesker. Vi ønsker at være der når kunderne har brug for os. Dette gør vi via styling session eller i vores showroom, hvor man kan komme efter ønske og A&Q via vores online chat.

Vi håber at dette er et univers for dig.

C. STUDIO.