Strømper

Strømper? Langt de fleste kvinder går med dem næsten hver dag – året rundt. Om det er et par lækre ankelstrømper i sneakers, i et par lange strømper i støvler eller hyggesokkerne i uld til at hoppe i når du træder ind ad døren eller skal hygge om aftenen, så har vi hos Came Studio strømperne til dig. Strømper findes i mange udgaver og kvaliteter, men hos os har vi kun et udvalg fra skandinaviske brands. Vi nøje udvælger alle vores styles og vi kunne aldrig finde på at forhandle tøj, sko eller accessories som vi ikke selv vil gå i. Kvalitet og styling er essensen af vores univers og vi står altid klar til at hjælpe dig med stylingen af din garderobe. Find vores udvalg af lækre strømper og sokker her.


Køb kvalitets strømper hos Came Studio

Er du på udkig efter kvalitets strømper til kvinder, er du landet det helt rigtige sted. Vi hos Came Studio ved hvor vigtigt det er at have det rette fodtøj på til lang dag på job, men uden de rette strømper vil fødderne være ømme inden dagen er omme. 

Der findes et hav af forskellige strømper og sokker i mange forskellige kvaliteter, f.eks. strømper i bomuld, nylon, silke, uld og mange flere kvaliteter. Det vigtigste er at strømperne er behagelige at på og passer til fodtøj du går i. Har du brug for hjælp til at finde de helt rigtige strømper, er vi klar til at hjælpe dig.   

Hjemmestrikkede sokker i uld er et must-have 

Hvad er mere lækkert end hjemmestrikkede sokker i uld og vidste du at uld faktisk er et af de materialer der er allermest åndbart. Man skulle ikke tro det, men uld kan bruges på alle tidspunkter af året, selv i sommermånederne. 

Mange tror at uld kradser og stikker mod huden, men det er slet ikke tilfældet, uld er noget af det mest behagelige at have på og holder dine fødder i den rette temperatur. Derfor er der ingen tvivl om at uldsokker er et absolut must-have hele året rundt.   

Gør strømperne til en del af dit look

Der er mange som tror at strømper bare er noget der skal gemmes væk af det fodtøj du har på, men det kan faktisk gøres til en del af dit outfit. Der findes så mange lækre strømper i alverdens farver og mønstre, der kan styles til at være en del af dit outfit både i hverdagen men også til fest. 

Er du på udkig efter en klassisk strømpe, uld sokker eller nogle i farver, kan vi hjælpe dig med at finde de rette til dig. Vi hjælper gerne med stylingen, du kan booke en personlig shopper og komme forbi vores showroom eller vi kan klare det online. Det er helt op til dig, uanset hvad så er her for at hjælpe dig.