Moon Boot

Moon boot har været et stilikon siden 1970’erne. Støvlerne er ikke kun kendte for deres unikke og futuristiske design, men også for deres utrolige komfort og varme. Uanset om du er på skiferie eller bare vil holde fødderne varme i byen, er Moon boots det perfekte valg.

Moon boot – Den perfekte vinterstøvle

Hos Came Studio udvælger vi brands som vi selv elsker og som vi selv har i vores egen garderobe. Det gælder både tøj, smykker, sko, vinterstøvler og alt hvad kvinder elsker.

Vi har fokus på gode pasformer og kvaliteter som er lækre at have på. Fodtøj som er gode for fødderne og samtidig er smarte og cool. Moon Boot er derfor det perfekt brand for os, da de lækre månestøvler både er behagelige at have på samtidig med de er cool og smarte. 

Moon boots er særdels holdbare og fremstillet i robuste materialer som er egnet til at modstå vind og vejr. De har et stilfuldt design og er fremstillet i mange farver så man nemt kan finde det par der passer bedst ind i garderoben. Hos Came Studio udvælger vi altid de styles og farver som vi selv ønsker os. Vi vælger de Moon Boots til vores forretning som vi kan se passer sammen med vores tøj, så støvler nemt kan styles sammen med disse. Er du i tvivl om hvilken Moon Boot du skal vælger kan du altid book os til en Styling Session eller kontakte os på vores online chat. Hos Came Studio er det vigtig for os at være synlige overfor vores kunder såvel live som online!   

Når efteråret vinteren træder ind, og temperaturen falder, er det tid til at tænke på, hvordan man bedst beskytter sine fødder. En af de mest populære løsninger i denne sæson er uden tvivl de populære månestøvler fra Moon Boot.

Hvem kan bruge Moon Boot?

Moon boots er for alle både damer og mænd, men også børn. De har en snørelukning og er nemme at tage af og på. Den runde snude og det bløde for holder fødderne varme og tørre på selv de vådeste dage. 

Der er ikke en tydelig højre eller venstre støvle når du køber et par Moon Boots, men med tiden vil inder foret tilpasse sig dine fødder så du nemt kan mørke hvilken støvler der passer dine fødder bedst. 

Hos Came Studio har vi primært et udvalg af de lækre vinterstøvler fra Moon Boot til kvinder, men størrelsen går helt ned til str. 35 så vi kan også sælge et par til dit barn. Derudover er støvler unisex så du skal ikke være bekymret for at komme til at køb et forkert par. Unisex betyder at alle støvlerne kan bruges af både mænd og kvinder, såsom drenge og pige børn. 

Er du i tvivl om hvilket par du skal have kan du altid kontakte os hos Came Studio, så er vi både online og fysisk klar til at hjælpe dig med at træffe det rigtig valg når du køber dig et par nye Moon Boots. 

Moon Boot til kvinder hos Came Studio

De populære vinterstøvler er inspireret af den første månelandingen i 1969. Giancarlo Zantatta som grundlage de lækre støvler var dybt fascineret af det fodtøj som astronauterne hvad på når de kig på månen. Han udviklede derfor sammen med et hold designere støvler som havde samme look som månestøvlerne med som kunne tåle vand, sne og kulde. Dog først i starten af 00 begyndte Moon Boots at præge modebilledet da flere og flere kendte tog støvlerne til sig. I dag ses Moon Boots overalt på de sociale medier og rigtig mange kendte har taget støvlerne til sig og støvlen har dermed fastslået deres plads i modeverden.  

De fås i mange forskellige farve og det ikoniske Moon Boot logo er påsat alle støvler. Støvlerne kan holde din fødder varm helt ned til -35 grader. De er oplagt til det danske vintervejr men også det perfekt valg når du skal på skiferie. De er vandtætte og holder kulde og vand ude.

Moon boot kan købes til kvinder hos Came Studio. Vi har hver sæson de nye lækre styles og sørger for at du altid kan finde din nye favorit vinterstøvle hos os. Vi har både Moon Boots low og high men også Moon Boot glance og de almindelige Moon Boot i nylon. 

Vintertrend med Moon Boots high og low icon

Den populære støvle fås i flere forskellige modeller og er en af vinterens helt store favoritter. De er gode at holde varmen i og den skridsikre sål gør at man står godt fast når det er koldt. Bestseller modellen icon low nylon er lavet i et utal af farver og hos Came Studio udvælger vi altid de styles vi bedst selv kan lide og som passe til det danske modebillede.