Shorts

Find det uundværlige par shorts til sommeren lige her. Hos Came Studio har vi et udvalg af lækre shorts til alle anledninger, uanset hvad sommerens varme dage byder på. Vores sortiment indeholder lækre kvalitetsprodukter, der takket være et tidløst design kan bruges igen og igen. Derfor kan du også finde shorts, som ikke bare passer til denne sommers trends, men som vil være mindst lige så anvendelige og trendy de næste mange somre. Vi har fokus på god kvalitet, lækre detaljer og en behagelig pasform, når vi udvælger brands og styles til vores sortiment.


Shorts til kvinder hos Came Studio

Du kan altid finde det helt rigtige par shorts, som din garderobe mangler, når du shopper hos Came Studio. Vores sortiment er fyldt med lækre styles, der med et tidløst design i høj kvalitet, giver dig mulighed for at lave mange forskellige stylinger. Du kan derfor nøjes med blot ét par gode shorts i garderoben. Hos Came Studio ønsker vi nemlig at forenkle shopping og inspirere til mere gennemtænkte køb, der i sidste ende skal sikre dig en bæredygtig garderobe med flere muligheder. Alt efter hvad du sætter dine shorts sammen med, kan du skabe et helt nye look, der passer til lejligheden. Sæt dine casual shorts sammen med en klassisk hvid skjorte og et par lækre klip klapper, for et afslappet men stilsikkert look. Shortsene er selvfølgelig også oplagte sammen med en simpel t-shirt og sneaks for et hverdagslook, der altid holder. Du kan finde inspiration til, hvordan du styler dine shorts, her på siden.

Tidløst design fra skandinaviske brands

Came Studio er en webshop med fokus på styling og tidløst design. Vi ønsker at inspirere til en mere bæredygtig og simpel garderobe, hvor der er fokus på kvalitet frem for kvantitet. Derfor kan du også finde et udvalg af lækre og klassiske styles fra nogle af tidens mest spændende fashionbrands fra Skandinavien. Med et minimalistisk udtryk, trendy detaljer og lækre materialer kan du finde få nye styles, der kan give hele din garderobe nyt liv. Vi udvælger nemlig vores sortiment, så det er fyldt med alsidige styles, der kan indgå i mange forskellige stylinger til mange forskellige anledninger. Vores stylingsunivers er fyldt med evige klassikere, der aldrig går af mode, og som du kan nyde i mange år fremover takket være høj kvalitet og godt håndværk. Bliv inspireret af vores sortiment eller kontakt os for hjælp og vejledning til styling af din garderobe. Du kan også booke en styling session direkte via hjemmesiden.

Alsidig mode til kvinder i alle aldre

Mode har ingen alder – det handler i stedet om, hvordan du styler dig. Dette er hele tanken bag vores univers, hvor nye styles aldrig bliver forældet. De kan få nyt liv igen og igen gennem nye stylinger, der gør dem trendy, friske og smarte, uanset hvornår de oprindeligt blev købt. Ofte skal der ikke mere end et par nye elementer til i din garderobe for at forny flere af de styles, du allerede har hængende. Et par shorts er et godt eksempel på en alsidig style, som du kan bruge hele sommeren igennem – og ikke kun til ture på stranden. Et par shorts kan styles i det uendelige, og du har med garanti allerede flere styles hængende i klædeskabet, som du kan bruge til at give dine nye shorts flere forskellige udtryk. Alt efter om du sætter dine shorts sammen med en hvid top med racerryg, en oversize t-shirt eller en simpel skjorte, får du tre vidt forskellige looks, der kan bruges til tre forskellige anledninger.

Skab en bæredygtig garderobe med god kvalitet

Hos Came Studio har vi fokus på kvalitet frem for kvantitet. Det vil sige, at vi inspirerer til en enkel styling og en mere bæredygtig garderobe. Målet er at få tøjet til at holde længere – både takket være et tidløst design, høj kvalitet og godt håndværk. Vi er derfor også af den overbevisning, at det er bedre at købe få men gode produkter til garderoben, der kan bruges på mange forskellige måder og som derfor holder i mange år fremover. Ved at købe tøj, som er mere gennemtænkt, slipper du også for at gøre de samme fejlkøb, og så undgår du irriterende og tidsrøvende tøjkriser. Vi har mange års erfaring fra tøjbranchen og har derfor også valgt vores sortiment ud fra et fokus på kvalitet, håndværk, bæredygtighed og spændende tendenser. Udover shorts finder du også et bredt udvalg af andre underdele til kvinder som nederdele, jeans og bukser i vores sortiment. Vi har naturligvis også andet tøj til kvinder såsom kjoler, skjorter og strik.

Inspiration til styling af dine shorts

Vores shorts har et klassisk udtryk, så du kan style dem op eller ned alt efter anledningen, og hvad dit humør fordrer. Vi elsker den enkle styling, der med få items skaber et komplet look. Vi har desuden en forkærlighed for et mix af feminine, maskuline såvel som sporty og casual udtryk i vores styling. Derfor finder du også et varieret udvalg af elegante og feminine designs såvel som mere sporty og maskuline udtryk i vores sortiment. Det giver dig rig mulighed for at mixe og matche de forskellige looks, eller vælge det du bedst kan lide. Vi tilbyder også personlige styling sessions til dig, der ønsker konkret vejledning såvel som forslag til, hvordan du kan forny din garderobe. I vores styling session tager vi udgangspunkt i din eksisterende garderobe, og giver dig forslag til nye stylinger såvel som nye køb, der kan komplimentere din stil, og det tøj du allerede har.

Har du spørgsmål til din styling?

Hos Came Studio er vi der, hvor du har brug for os. Derfor kan du booke en styling session hos os. Her udformer vi en visuel rapport med nye stylingsforslag til din garderobe. Vi kan efter aftale gennemgå rapporten med dig, så du får det fylde udbytte af vores vejledning og forslag. Derudover tilbyder vi også vejledning og shopping i vores showroom i Risskov nær Aarhus. Vores showroom har åbent efter aftale, så du kan besøge os, når det passer dig bedst. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores sortiment, showroom eller styling sessions. Du kan kontakte os via telefon eller mail. Vi har også en kundeservice chat på vores webshop, der er aktiv i hverdagens dagtimer. Vi er passioneret om omkring bæredygtig og tidløs mode såvel som god service. Du kan derfor altid komme i kontakt med os, når du har spørgsmål eller har brug for vejledning til dine køb eller styling.