STYLING ER AT SKABE

Af: Caroline Lovmand


Styling er at skabe – Styling handler om at skabe, se muligheder, være kreativ. Fantasi og kreativitet er hvad der skaber rammerne for nye måder at style sig på. 
_______

Forestil dig det er mandag morgen. Du er allerede på din 3 kop kaffe, du har væltet 2 ud af 3 af kopperne, den ene ud over dig selv og du har igen den samme skjorte på med det samme par bukser, på samme måde – som nu i øvrigt også ejer en kaffe plet. Du kigger dig selv i spejlet og mærker en utilfredshed. Den samme følelse opstår igen i dag – du føler dig utilpas fordi du ofte har det samme på, på trods af det er din yndlingsskjorte, som du faktisk elsker at have på. Igen nævner du den samme sætning over for dine kollegaer ’jeg mangler det der som binder mine items sammen’. Alligevel orker du ikke at bevæge dig ud og finde de items du er overbevist om du mangler så du føler dig bedre tilpas. Det er uoverskueligt, og du ved alligevel heller ikke hvad du skal kigge efter, når du først har sat dagen af til at shoppe. 

Med mange års erfaring inden for tøjbranchen, kender vi vigtigheden i lige præcis at komme ’det der’ du mangler til livs i garderoben at undgå de samme fejlkøb samt at gøre shopping og køb af tøj mere gennemtænkt. Køb-og-smid-ud kulturen bremses ved at fokusere på få men bedre produkter, der holder i længere tid – både på grund af kvalitet, design og styling. Alle tre ting er med til at skabe en mere bæredygtig garderobe, der nemt kan fornys med få tilføjelser eller nye stylinger. En bæredygtig garderobe er i vores øjne også en mere alsidig garderobe. Den er nemlig opbygget med mange forskellige muligheder for styling. Det vil sige, at du altid har det tøj, du har brug for uanset anledningen. Du kan nemlig style den samme skjorte til hverdag på kontoret såvel som til fest.

Tøj er nemlig ikke bare tøj – tøj er meget mere, nemlig et kunstnerisk håndværk. Styling er at se kunsten i hver stykke tøj, og have et overblik over tendenserne og trendsne der er her og nu, og derudfra skabe forskellige looks. Når vi snakker styling, er det vigtigt at have fokus på diversiteten af os som mennesker. Med dette mener vi, at tøj er en måde at udtrykke os som mennesker på. Det vigtigste ved styling er at finde frem til hvordan lige præcis du har det bedst, og hvordan du føler dig bedst tilpas i den måde du styler dig på. Diversitet er det fantastiske ved os som mennesker, og selvom der er trends og tendenser styler vi os alligevel på forskellige måder. Det er et af de vigtigste elementer når vi snakker styling, i og med det er vores egen personlige stil der gør os til en del af hvem vi er, og hvordan vi føler os tilpas. Måden vi style os på, skaber et udtryk af os på den ene eller den anden måde, og det syntes vi er spændende! 

For os er styling ikke nødvendigvis at have rigtig meget tøj, det er ofte at have et par items som du har det godt og føler dig tilpas i – men dernæst at skabe forskellige looks og kombinere et eller to nye items med dine yndlingsitems. Kun din egen skepsis begrænser din kreativitet og styling. Kender du udtrykket ’det kan jeg ikke gå med, det er jeg alt for gammel til’…. Vi mener ikke trends, tendenser og mode har en bestemt alder, men derimod hvordan du styler de trends du godt kan lide og har lyst til at være en del af. Nemlig at se muligheder i stedet for begrænsninger, for kun du begrænser dig selv i at style det tøj du rent faktisk virkelig godt kan lide.  

Vi har skabt et univers, hvor du som kunde både fysisk og hjemmefra modtager vejledning til hvordan du kan style eksempelvis din yndlings skjorte på flere forskellige måder. Et univers hvor tøj er nøje udvalgt med tankegangen om at hvert items i garderoben kan styles og bruges til forskellige lejligheder. Derfor tilbyder vi i vores univers styling sessions hvor vi tager udgangspunkt i din garderobe, hvor vi hjælper dig med at se muligheder i at style dine nuværende items på nye måder med nye friske tendenser fra vores univers. 

Vi håber meget dette var noget du kunne bruge, og har du lyst til at prøve en styling session kan du booke en tid lige her. Vi er altid klar til at hjælpe dig, og skabe et nyt og mere overskueligt blik over din garderobe.  

Tak fordi du læser med, knus

Came Studio.