Havaianas

De første par Havaianas sandaler så dagens lys helt tilbage i 1962. Designet er inspireret af de traditionelle japanske zori-sandaler. Det enkle og klassiske design gør dem til tidløse sandaler, der vil passe ind i din sommergarderobe år efter år. De har ligeledes en fantastisk kvalitet, der betyder, at remmen ikke går løs, og at sålen bliver ved med at være behagelig og blød. Den elegante flip flop kan nemt erstatte dine klassiske sandaler og give dig en behagelig komfort. De er selvfølgelig uundgåelig til sommerens strandture og er mindst lige så anvendelig til et afslappet aftenlook.


Havaianas hos Came Studio

Når du shopper hos Came Studio finder du et bredt udvalg af Havaianas sandaler. Vi har et varieret sortiment af forskellige farver samt modeller, så du kan finde det par klip klappere, der passer ind i din garderobe. Vi er personligt vilde med det afslappet og samtidig elegante look, et par klassiske Havaianas sandaler giver. Det er det perfekte par sko til sommeren, hvad end den byder på afslapning på stranden, cafeture, shopping eller festlige arrangementer.

Det farverige udvalg gør også, at du nemt kan udvælge de farver, der vil passe bedst til dit look. Måske er du til de mere neutrale toner som sort, brun og hvid, eller måske skal der ske lidt mere i forhold til farveskalaen. I så fald kan du finde flip flop sandaler i både gul, pink og blå. Derudover findes de enkle sommersko også i forskellige modeller med både smalle og brede stropper.

Behagelige sandaler af god kvalitet

Hos Came Studio elsker vi enkelt og godt design. Havaianas sandaler er et perfekt eksempel på netop dette. Med en helt enkel udformning er det lykkedes det brasilianske mærke at skabe en verdensberømt succes. Alle deres sandaler er lavet ud fra samme design med en enkel gummisål med en mønstret flade, samt en gummistrop der går ned imellem tæerne. Med denne helt simple udformning får du en utrolig behagelig sandal som tilmed er lavet i god kvalitet.

En flip-flop sandal fra Havaianas holder nemlig ikke bare en enkel sommer. Sandalen er lavet med materialer af høj kvalitet, og designet er ligeledes lavet således at skoen holder. Derfor vil du heller ikke opleve, at stroppen går løs, eller at sålen mister sin form. Den behagelige og bløde sål vil holde sommer efter sommer, og det samme vil den faste gummi strop.

Uendelige muligheder for stylinger

Takket være det enkle design får du også en sandal, der utrolig nem at bruge i forskellige stylinger. Netop derfor er de også uundværlige i Came Studios univers. Det enkle design giver nemlig også sandalen et elegant look, der samtidig bevarer et afslappet udtryk. Det passer perfekt ind i vores univers, hvor det feminine mixes med det maskuline, og hvor vi elsker den enkle, sporty og casual styling.

Vælger du en slim model i sort, har du en alsidig sandal, som du kan bruge til dit aftenlook såvel som en tur på stranden. En af de helt store fordele er også, at de enkle klip klapper føles som en drøm for dine fødder. Du behøver altså ikke at lide for skønheden, når du vælger Havaianas som din sommersandal. Du kan også vælge en mere farverig model, hvormed du kan give farve til et outfit i mere neutrale toner. Du kan naturligvis også gå all-in på et farverigt look.

Få hjælp til styling Havaianas klip klapper

Ønsker du en mere enkel garderobe – præget af mere kvalitet end kvantitet? Så kan vi hjælpe dig. Hos Came Studio tilbyder vi styling sessions, hvor vi tager udgangspunkt i din garderobe og kommer med forslag til nye stylinger. Vi kommer derudover også med forslag til nye køb, der kan styles på forskellige måder, med det du allerede har. Et eksempel kunne være et par Havaianas klipklapper. De simple sandaler kan passe ind i stort set alle garderober og kan blive din nye go-to sandal.

Sandalerne er et godt eksempel på den enkle styling, vi her hos Came Studio elsker. Et par simple sandaler i god kvalitet kan give dig så mange nye looks. Sæt dem sammen med et par shorts og en t-shirt, og du har sommerens hverdagslook. Du kan også gøre looket mere elegant med en simpel hvid skjorte eller hvad med en kjole til sommeren fester og arrangementer. Uanset hvad kan du sætte det sammen med et par Havaianas flip flop sandaler.

Havaianas klipklapper til forskellige anledninger

De enkle klip klappere vil hurtigt blive en uundværlig del af din garderobe til sommerens mange aktiviteter. Hvad end dagen står på afslapning ved stranden, cafeture med vennerne eller middag og fest, kan du style dit outfit med de behagelig sandaler. Det enkle udtryk gør, at de kan sættes sammen med stort set alt og de tilføjer samtidig et afslappet og sporty udtryk til dit look.

Sandalerne kommer i forskellige modeller, der kan være mere eller mindre sporty og elegante. Du kan derfor også vælge det par, der passer bedst til din garderobe, og det du ønsker at bruge dem til. Vælger du en model med smalle stropper, får du en sandal, der har et mere feminint look end dem med en bredere strop. Det feminine vil passe perfekt sammen med et outfit med skjorte og shorts, mens de brede stropper vil tilføre et maskulint touch til din kjole.

Enkelt og elegant fodtøj til de varme dage

Når sommerens varme rigtig får fat, er det rart med sko og tøj, der også er behagelig at have på. Derfor er de enkle flip flop sandaler fra Havaianas også perfekte. Hvad end du skal til et festligt arrangement eller blot slappe af og nyde solen, kan du føle dig godt tilpas. Den bløde gummisål giver dig en blød og behagelig sandal, som du kan gå rundt i hele dagen. Den høje komfort kommer takket være gode materialer, godt håndværk og høj kvalitet.

Derfor kan sandalerne også holde til at blive brugt. De går ikke i stykker, og du kan nyde dem som dine favoritsko hele sommeren igennem såvel som de næste mange. Sandalerne er både vandafvisende og utrolig slidstærke. Du får derfor virkelig god kvalitet, der derudover giver mulighed for mange forskellige stylinger af dit sommerlook. Find inspiration til styling af sandalerne ved at følge os på Instagram eller Facebook.

Havaianas - Sommerens must-have

En klipklap sandal fra Havaianas må være en sommer must-have. Den enkle sandal giver et sporty og afslappet look, hvad end du styler den med. Dertil kommer den i et væld af farver, så du kan få præcis den, der matcher din garderobe bedst. Der er altså alt mulig grund til at gøre den smarte og simple sommersko til en del af din faste sommergarderobe. Perfekt til strand såvel som by, kan sandalen bruges uanset hvad sommeren skulle byde på.

Der er derfor også den perfekte sandal at pakke i kufferten. Den hverken fylder eller vejer meget, og så kan du med garanti style den med alt det tøj, du ellers pakker. Uanset om du har planer om en storbysferie eller blot afslapning ved hotellets pool, vil denne flip flop være det perfekte skotøj til ferien.

Historien om de verdenskendte sandaler

Historien om Havaianas startede allerede tilbage i 1962, hvor den første sandal så dagens lys. Hvor de traditionelle zori sandaler, som Havaianas er inspireret af, har en sål af risstrå, har Havaianas en sål af gummi, der imiterer det traditionelle design med et rismønster. I de første år blev sandalen kun produceret i en kombination af blå og hvide farver. Men i 1969 skete der et heldigt uheld. En fejl i produktionen gav nemlig en ny farve til sandalen, og siden da har mærket skabt deres ikoniske sandal i et utal af farver – til stor klæde for mænd, kvinder og børn verden over.

I dag findes de ikke blot i forskellige farver, men også med forskellige print og mønstre. Du kan derfor få, præcis den sandal som du ønsker. I 2006 lancerede brandet også deres slim-model til kvinder. Med denne blev stropperne tyndere, hvilket giver sandalerne et mere feminint udtryk.

De populære flip flop sandaler

Brandet Havaianas er i dag verdenskendt og ikke mindst populært hos modeelskere, stylister, trendsættere og influencer verden over. Det er for mange en kærlighed der bliver ved, da de farverige flip flop sandaler kan hives frem sommer efter sommer. Uanset hvordan denne sommers tendenser ser ud, kan du style dit sommeroutfit med de tidløse klipklappere.

Takket være det enkle design går de aldrig af mode. Og fordi den simple model findes i så mange varianter, kan du blive ved med at forny din garderobe med en sandal, der er sporty, casual og behagelig. Den store succes for mærket gør også, at de løbende kommer med nye modeller, der dog altid bevarer den høje kvalitet og komfort, som så mange er kommet til at kende og elske. Hos Came Studio finder du et varieret udvalg af forskellige modeller og farver fra det populære brand.

Sådan styler du dine Havaianas

Med en style der er så enkel som den klassiske Havaianas sandal er, er der stort set ingen begrænsninger for, hvordan du kan style dem. Uanset hvilken garderobe du har, kan du med fordel tilføje et par af de populære flip flop sandaler. De vil gå til alt fra kjoler, jeans, bukser samt shorts. Dertil kan du bruge dem til et afslappet look med en simpel t-shirt eller mere elegante outfits med en skjorte.

De mange forskellige farver gør naturligvis også, at du kan tilpasse sandalen til din garderobe. Har du meget tøj, der er neutrale i farverne, kan et par sandaler i gul eller pink måske være lige det du mangler. Derimod kan et par klip klapper i sort, hvid eller brun gå til alt, og være den basis sandal du altid har ledt efter.

Gør dit aftenlook sporty og afslappet

Mange forbinder en klip klap sandal med ture på stranden. Men med et par Havaianas kan du gøre den afslappet sandal til en del af dit aftenlook. Ved at sætte sandalerne sammen med en elegant kjole og smykker, kan du tilføje et casual udtryk til din styling. Hos Came Studio elsker vi at mixe modsættende udtryk i vores styling, hvad end det er det maskuline med det feminine eller det casual med det elegante.

Det er en simpel måde, hvorpå du kan give dit outfit nye spændinger og give nyt liv til gamle styles. Det er ligeledes en styling, der giver dig rig mulighed for at skabe mange forskellige looks med få styles. Tag udgangspunkt i det sommertøj du allerede har og find det par flipflops som passer til. Vælg den model og den farve som tiltaler dig allermest.

Book en styling session hos Came Studio

Came Studio er meget mere end en webshop. Vi er et univers af styling og tidløs mode. Vi ønsker at inspirere dig til at gøre din shopping meget mere enkel, ved at vise dig hvordan få styles af god kvalitet, kan bruges i mange forskellige stylinger. Har du brug for hjælp til at komme i gang med at se nye muligheder i din garderobe, kan du booke en styling session.

Når du booker en styling session hos Came Studio, bruger vi den information og de billeder du har givet os til at komme med forslag til nye stylinger. Vi viser dig, hvordan det tøj du allerede har, kan bruges på nye måder. Dertil kommer vi med forslag til nye køb, der vil fungere i din garderobe og give dig endnu flere muligheder.