Strik

Find lækre strik bluser til kvinder i klassiske silhuetter og høj kvalitet. Hos Came Studio har vi et sortiment af striktrøjer, der kan holde dig varm og give dig et smart look på samme tid. Uanset årstiden er det rart med en strik i garderoben. Det kan være det ekstra lag, der gør, at du kan holde varmen i vintermånederne eller fungere som en jakke til de kølige sommernætter. Vores udvalgte produkter kan naturligvis styles op og ned alt efter anledning. Se vores udvalg af strik til kvinder fra udvalgte skandinaviske brands lige her.


Strik til kvinder hos Came Studio

Hos Came Studio har vi et varieret udvalg af forskellige strikbluser til kvinder. Vi har naturligvis sørget for, at du finder strik i forskellige kvaliteter såsom merinould, cashmere, mohair og alpaka. Der er derfor også trøjer til forskellige årstider og anledninger. De er dog alle lavet af materialer af højeste kvalitet, så du får et produkt der føles fantastisk og holder i mange år. Under hvert produkt kan du læse mere om materiale og styling.

Udover forskellige materialekvaliteter har vi naturligvis også trøjer i forskellige styles. Er det et chunky look med struktur du ønsker? Eller hvad med et mere enkelt udtryk med en tynd strik uden mønster eller struktur? Vi har naturligvis også forskellige styles med V-udskæring såvel som rullekrave. Der er kort sagt et look til enhver smag og enhver lejlighed.

Stilsikkert tøj til kvinder fra skandinaviske brands

Når du vælger Came Studio, vælger du også skandinavisk kvalitet. Vores sortiment byder på strik og meget andet tøj og accessories til kvinder fra udvalgte skandinaviske fashionbrands. Vi vælger meget nøje hvilke brands, og herunder hvilke styles, vi har i vores webshop. Både brand og tøj skal nemlig passe ind i vores univers. Vi ønsker at føre brands, der deler vores passion for mode og styling.

Vores brands inkluderer for eksempel svenske brand Hope, det københavnske brand Blanche samt det århusianske brand esmé studios. Vi leder løbende efter nye spændende brands fra Skandinavien, som lever op til vores høje standard for kvalitet, materialer og detaljer. Alle vores brands leverer styles af god kvalitet, der passer ind i vores univers med klassiske snit og trendy detaljer, der giver mulighed for flere stylinger.

Enkle styles der passer ind i din garderobe

Vores ønske er at give inspiration til, hvordan du kan bruge det tøj du har hængende i skabet på nye måder. Ved at tilføje få gode og alsidige styles kan du bringe nyt liv til gamle styles. Derfor er vores sortiment af strik til kvinder også fyldt med klassiske snit, enkle silhuetter og neutrale farver. Det giver nemlig dig mulighed for at tilføre dine egne detaljer.

Vi har naturligvis også produkter, der skiller sig ud med trendy detaljer, som kan give spil, liv og nye looks til din garderobe. Alle vores styles er valgt ud, fordi vi mener de kan styles på mange forskellige måder. På den måde kan du få mest glæde af dine nye køb, da de kan bruges sæson efter sæson samt til mange forskellige lejligheder.

Striktrøjer der kan styles

En striktrøje er et af de stykker tøj, der kan styles på mange måder. Alt efter hvilket udtryk og look du går efter kan en strik både være elegant og raffineret såvel som ren afslapning og hverdag. Det kommer alt sammen an på, hvordan du bruger den, og hvilke andet tøj og accessories du sætter den sammen med. Alt efter trøjens snit kan looket også ændres. Skal pasformen være løs, eller ønsker du et tættere fit, der viser din figur?

Udover trøjens snit kan materialet selvfølgelig også ændre udtrykket. En let og luftig strik i mohair har et helt andet udtryk end en chunky mønsterstrik i merinould. Begge dele har mange stylinger, og hvad der er det rigtige for dig, kommer an på din smag, dine behov og hvilke stylingsmuligheder du har i garderoben i forvejen.

Klassiske striktrøjer til kvinder med trendy detaljer

En striktrøje kan være et praktisk element i din styling, der gør, at du kan holde varmen, hvad end det er en kølig sommeraften eller en klassisk vinterdag. Men strik kan også være med til at give tekstur og farve til dit look og din garderobe generelt. En strikbluse i et mere eller mindre detaljeret mønster kan give et spil til din styling. Uanset om du er til hulmønster, strukturmønster eller farvemønster kan du finde det inden for kategorien strik til kvinder.

Vi har naturligvis også helt enkle styles fra vores skandinaviske brands, der er det perfekte basic wear, der kan styles på et utal af måder med enhver garderobe. Du kan med garanti blive inspireret af vores udvalg og finde nye styles der kan passe ind i din garderobe.

Lækkert kvalitetsstrik til alle sæsoner

En striktrøje af god kvalitet kan hurtigt blive dit favorittøj. Det vil nemlig være et stykke tøj, du kan bruge uanset sæson og som altid kan styles op eller ned alt efter lejligheden. Du bestemmer naturligvis selv, om det er en helt basic strik uden struktur, der vil være din favorit. Eller om du ønsker mere struktur, mønster eller farve. Det vigtigste er blot, at den kan styles på flere måder med din eksisterende garderobe.

En strik kan for eksempel styles sammen med et par jeans og en skjorte. Det vil være et godt eksempel på et casual look til hverdagen. En strik kan dog også bruges i en mere elegant setting sammen med en kjole og smykker. Brug eventuelt et bælte til at markere taljen.

Få hjælp til din styling

Mangler du inspiration og hjælp til hvordan du kan style ikke bare nye køb men også det tøj du allerede har hængende derhjemme? Så kan vi hjælpe dig. Hos Came Studio tilbyder vi nemlig også en online styling session til dig der ønsker konkrete forslag til nye stylinger. Vi tager udgangspunkt i din nuværende garderobe, og kommer med forslag til hvordan du kan sætte dit tøj sammen på nye måder.

Vi vil også komme med forslag til nye styles som vil passe godt ind og selvfølgelig også vise dig hvordan det styles. Det er den perfekte mulighed for dig der mangler inspiration til at forny din garderobe, uden at skulle ud at investere i et helt ny.

Sådan booker du en styling session

Vores styling session er for dig, der ønsker at gøre shopping mere enkelt og som måske ikke altid har tiden til at kigge det store udvalg i butikkerne igennem. Hos os får du med enkel styling og få tilføjelser en helt ny garderobe. Lyder det som noget for dig? Så book en tid hos os. Du kan booke en styling session via vores hjemmeside. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, inden du booker.

Hos Came Studio har vi også et showroom i Risskov nær Aarhus. Vores showroom er åbent efter aftale og giver dig mulighed for en unik shopping oplevelse med vejledning og fokus på styling. Du kan kontakte os via telefon eller mail for at aftale nærmere.

Webshop med mere end online shopping

Came Studio er ikke bare endnu en almindelige webshop med tøj til kvinder. Vi har i stedet skabt et helt univers med fokus på kvalitet og styling. Vores ønske er at gøre simpel styling mere tilgængeligt for kvinder i alle aldre. Mode har nemlig ingen alder – det kommer blot an på at finde den rette styling, der passer til dig og din stil. Derfor tager vi også udgangspunkt i din garderobe, når vi kommer med stylingsforslag.

Udover vores webshop har vi også et showroom i Risskov. Du er altid velkommen til at kontakte os via hjemmesiden, telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til vores produkter, til vores styling sessions eller til vores showroom i Risskov.