PERNI07 BRUSHED LEATHER BOOT – BLACK

2.199 kr.

Bestil inden 7 hours 4 minutes så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Læder
4,5 cm sål, Størrelsesvarende

De lækreste chunky Perni07 brushed leather boots fra Gia Borghini x Pernille Teisbaek i shiny læder. Sålen er chunky og måler 4,5 cm.

Støvlen er langskaftet og har en rund skosnude og fremstillet i 100% læder.

Du må ikke imprægnere støvlen da den er blank i overfladen, brug i stedet en fugtig klud til at tørre dem af med. Ønsker du at behandle læderet, så er det vigtigt at du køber skopleje til blanke sko.

Støvlen er cool at style til et par leggings med en blazer men også til bare ben og shorts. Brug den også til et par brede bukser for det chunky look.

Se også de andre sko Gia X Teisbaek her.

Super cool og elegante Perni07 brushed leather boot

Støvlerne er blanke og så flotte!

Farve

Black

Kvalitet

100% Læder

Mål

4,5 cm sål, Størrelsesvarende

Størrelse

37, 39, 36, 38

Brand

Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Den populære danske influencer og stylist Pernille Teisbæk har indgået endnu et designsamarbejde. Denne gang er hun gået sammen med det italienske brand Gia Couture, der er kendt for deres moderne og tidløse fodtøj. Samarbejdet har allerede varet gennem to sæsoner og den tredje er nu også landet i butikkerne, og selvfølgelig også her hos Came Studio. Gia x Pernille Teisbæk samarbejdet har ført fantastiske nye styles med sig som sandaler og støvler, der leverer et perfekt mix af italiensk håndværk og skandinavisk minimalisme. Her hos Came Studio er vi ligeledes faldet for den feminine udformning tilført et maskulint udtryk med tykke såler og brede stropper.