PERNI04 LEATHER SANDALS – CAPPUCCINO

2.599 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Læder
8,5 cm hæl, Størrelsesvarende

Perni 04 sandal i cappuccino farvet i lækkert blødt kalveskind.

Sandalen er utrolig smuk og lavet i moderne og minimalisk stil med en point toe og en 8,5 cm tynd og feminin hæl.

Sandalen er fremstillet i skind både indvendigt og udvendigt og er dejlig blød af have på.

Den lyst cappuccino farve er enkelt og flot og forlænger dit ben.

Sandalerne er fremstillet i Italien af det kendte skomærke Gia Borghini i samarbejde med den kendte influencer Pernille Teisbaek.

Brug denne smukke stilet sammen med hele din garderobe. Den kan dresse et hverdags outfit op. Bruge den med bukser og jeans eller en smuk kjole.

Sandalen fås også også i sort skind, se den her.

Pantonefarve: Cappuccino

Du kunne også være interesseret i...

Perni 04 leather sandals

De smukke stilletter Perni 04 leather sandals i cappuccino lammeskind fra Gia x Teisbaek. Stilletterne er så flotte og stilfulde og kan bruges sammen med hele din garderobe.

Vedligeholdelse

De smukke sandaler skal imprægneres ligesom dine andre skind sko og støvler. Brug imprægnering som er egnet til skind sko, så du ikke ødelægger dine nye sandaler.

Farve

Cappuccino

Kvalitet

100% Læder

Mål

8,5 cm hæl, Størrelsesvarende

Størrelse

37, 39, 36, 38

Brand

Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Den populære danske influencer og stylist Pernille Teisbæk har indgået endnu et designsamarbejde. Denne gang er hun gået sammen med det italienske brand Gia Couture, der er kendt for deres moderne og tidløse fodtøj. Samarbejdet har allerede varet gennem to sæsoner og den tredje er nu også landet i butikkerne, og selvfølgelig også her hos Came Studio. Gia x Pernille Teisbæk samarbejdet har ført fantastiske nye styles med sig som sandaler og støvler, der leverer et perfekt mix af italiensk håndværk og skandinavisk minimalisme. Her hos Came Studio er vi ligeledes faldet for den feminine udformning tilført et maskulint udtryk med tykke såler og brede stropper.