BLANCHE COMFY LEGGINGS – SORT

899 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane
Størrelsesvarende, Tight med stretch

Blanche comfy leggings er fremstillet af genbrugs plastflasker. De er super bløde og lækre at have på, modellen er tight men med masser af strech så de strammer ingen steder.

Blanche comfy logo leggings fås også i andre farver - se dem her.

Du kunne også være interesseret i...

SALE
399 kr.

På lager

SALE

Blanche comfy leggings i sort fra danske Blanche CPH.

Hele den lækre comfy serie fra danske Blanche er fremstillet af genbrugs plastflasker.  Disse leggings er en af deres absolutte bestseller og er derfor produceret i flere forskellige farver. Dog kendetegnes de alle ved at være ensfarvede med det cool Blanche logo i enten hvidt eller sort – printet på hele buksen.

Styling af blanche comfy leggings:

Leggings kan styles på mange måder. Brug dem som bukser med en en oversize skjorte og en vest eller blazer over. Brug dem under en kjole eller nederdel. Valget af sko er med til at dresse dem op eller ned. Men en høj sko eller støvle og sammen med en blazer er du klar til byen. Med et par klip klappere eller sneaks og en t-shirt får du et super cool og afslappet hverdags look.

Vaskeanvisning

De lækre leggings kan vaskes i maskinen på 30% grader. Vask dem sammen med andet mørk tøj.

Vi er vilde med disse lækre leggings og hele serien fremstillet af genbrugs flasker fra Blanche CPH. De er så lækre i kvaliteten og det føles som om man har silke på huden. Vi kan 100% stå inde for dem og er vilde med alle de farver serien produceres i. Vi lover dig at du ikke kan leve uden, når du først har haft et par af de populære Blanche comfy leggings eller bluser.

Pantonefarve: Black

Varenummer: 81158

Farve

Black

Kvalitet

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane

Mål

Størrelsesvarende, Tight med stretch

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.

Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.