CARIL JEANS – ASHLEY BLUE

399 kr.

Bestil inden 5 hours 54 minutes så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% bomuld
Højtaljet, Normal

Caril jeans i lækker denim kvalitet fra bæredygtige Blanche. Jeansene er højtaljede, vidde på hele benet. Klassisk lynlås lukning med knap i livet, lommer i begge sidder samt bagpå.

Jeansen er normale i størrelsen, så køb den størrelse du normalt bruger i jeans.

Se de andre lækre jeans fra Blanche her.

Størrelsesguide:

XXS/XS str. 25

XS/S str. 26 og 27

M/L str. 28 og 29

Pantonefarve: Blue denim

Du kunne også være interesseret i...

SALE
720 kr.

På lager

Caril Jeans i lyseblå

Bæredygtige Blanche CPH er kendte for at lave jeans der virkelig har en perfekt pasform. Caril jeans er ingen undtagelse – de sidder virkelig pænt.

Vaskeanvisning:

Jeansene kan vaskes i maskinen på 40 grader. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask dem altid sammen med tøj i samme farve.

Pantonefarve: Asley blue

Farve

Asley blue

Kvalitet

100% bomuld

Størrelse

25, 26, 27, 28, 29

Mål

Højtaljet, Normal

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.
Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.