Enkel Studio

LAUNCHING 2023

Enkel Studio – Et nyt dansk brand som lancerer deres første kollektion i Februar 2023.

De har lånt deres navn fra det skandinaviske ord for simpel, som hele vejen igennem beskriver brandet.

Enkel Studio forhandles kun i få udvalgte butikker og webshops i Danmark. Vi er stolte af at være deriblandt og glæder os til at vise jer de mange lækre styles.

Enkel Studio skaber klassiske styles skabt i enkelhed og tidløse designs – styles der kan bruges i det travle byliv og i weekenderne ude i naturen, med udgangspunkt i en farvepalette, som afspejler sig i vores landskab i norden.

Coming soon

Enkel Studio hos Came Studio

Enkel Studio forhandles hos Came Studio. Vi er en af få udvalgte webshops som forhandler det nye danske fashion brand Enkel Studio. Det nye brand er skabt af iværksætter Melissa Bech som tidligere stod bag det danske bæredygtige fashion brand Blanche CPH, hvor hun som brand director var med til at opbygge og gøre brandet til et respekteret og kendt dansk fashion brand.

Hos Came Studio sætter vi en store ære i at udvalg vores brands. Alle brands er nøje udvalgt og sammensat for at skabe det helt rigtig mix af de bedste danske og skandinaviske brands.
Vi har fokus på lækre holdbare kvaliteter og materialer. Bæredygtige og tidløse designs som kan bruges igen og igen. Vi ønsker at man hos os kan skabe sige en garderobe med styles som er tidløse, bæredygtige i lækre kvaliteter.

Vi har valgt Enkel Studio af netop disse årsager, da tanken bag brandet og deres måde at designe deres styles og kollektioner på er i rød tråd med vores tankegang omkring tøj, som kan bruges igen og igen, sæson efter sæson. Det er måden vi styles os på der definerer os og viser vores personlighed og stil.