HAVAIANAS UNISEX BRASIL LOGO – NAVY BLUE

229 kr.

Bestil inden 7 hours 2 minutes så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

Gummi
Almindelig

Havaianas unisex brasil, klassiske flip-flop med blød og behagelig sål.

Den brede rem og det lille brasilianske logo flag giver sandalerne et sporty look og passer perfekt til stand og by.

Vælg størrelse udefra den størrelse du normalt bruger i andre sko - vores størrelser er den der står under mærket i sålen.

Sandalen er vandafvisende og slidstærk.

Et af sommerens must-haves!

Du kunne også være interesseret i...

HAVAIANAS:

Havaianas´ flip flops/klip klappere er den seneste tid blevet virkelig populære til styling. I dag har alle minimum et par flip flops og gerne i flere farver. De er cool at style til stranden sammen med shorts og t-shirt eller til strandkjolen. Den modebevidste pige styler dem til hendes oversized jakkesæt i en cool frisk farve. Det giver et fedt casual udtryk. De går godt sammen med sommerkjolen, nederdelen, jeans osv. Havaianas flip flops/klip klappere giver et mere afslappet og sporty udtryk til din styling. De er blevet et musthave i en hver garderobe både for børn og voksne og hos begge køn. Denne sommersandal er en trend du ikke må gå glib af. Perfekte til havefesten sammen med den eksklusive kjole, den uformelle grillaften på terrassen, badeferien, eller blot som hjemmesko. Fås i mange farver og forskellige modeller.

Farve

Navy Blue

Kvalitet

Gummi

Mål

Almindelig

Brand

Havaianas

HAVAIANAS

De klassiske og populære Havaianas er kendt i hele verden. De brasilianske sandaler så dagens lys for først gang i 1962 og er inspireret af den japanske sandal Zori. Navnet Havaianas er portugisisk og betyder Havaianas.
De er fremstillet i 100% brasiliansk gummi, de lugter ikke, holder sin form og remmene bliver ikke løse. Der er anvendt en speciel trykketeknik, som gør at sandaler ikke falmer.
De fås i mange flotte farver og mønstre og kan købes i mere end 60 lande i hele verden. Havaianas er ikke længere blot en flip-flop/klip klap man bruger på stranden, de erstatter i dag ofte de klassiske sandaler og stiletter.

Et must-have til en hver skogarderobe til alle i familien.