BLANCHE COMFY SHORTS – MEDAL BRONZE

Original price was: 699 kr..Current price is: 200 kr..

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane
Størrelsesvarende, Tight med stretch

Blanche comfy shorts er ligesom de øvrige comfy styles fremstillet af genbrugs plastflasker. De er super bløde og lækre at have på, modellen er tight men med masser af strech så de strammer ingen steder.

Blanche comfy shorts fåes også i sort, se dem her her.

Blanche comfy shorts fra danske Blanche CPH.

Hele den lækre comfy serie fra danske Blanche er fremstillet af genbrugs plastflasker.  Disse shorts er en videreudvikling af de populære comfy leggings, som er en af deres absolutte bestseller og er derfor produceret i flere forskellige farver. 

Vaskeanvisning

De lækre leggings kan vaskes i maskinen på 30% grader. Vask dem sammen med andet mørk tøj.

Vi er vilde med disse lækre comfy shorts og hele serien fremstillet af genbrugs flasker fra Blanche CPH. De er så lækre i kvaliteten og det føles som om man har silke på huden. Vi kan 100% stå inde for dem og er vilde med alle de farver serien produceres i. Vi lover dig at du ikke kan leve uden, når du først har haft et par af de populære Blanche comfy shorts, leggings eller bluser.

Pantonefarve: Medal Bronze

Varenummer: 81223

Farve

Medal bronze

Kvalitet

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane

Mål

Størrelsesvarende, Tight med stretch

Størrelse

S, M, L

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.
Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.