WOOLLEN LACEY TANK TOP – GRÅMELANGE – 100% ULD

699 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Bestil inden 7 hours 2 minutes så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Merinould
Onesize, Passer alle størrelser

Woollen lacey tank top i gråmelange fra Seamless basic i 100% Merinould. Tank toppen har dyb V-hals udskæring både foran og bagpå. Der er fin blondekant i halsudskæringen samt i ærmegabene.

Den lækre uld top er strikket i 1x1 fin rib uden sidesømme og passer alle størrelser. Den fine merinould er blød og lækker at have på samtidig med at ulden har en naturlig temperaturregulerende effekt.

Toppen fås også i sort, se den her.

Tank toppen leveres i en FSC certificeret æske.

Du kunne også være interesseret i...

Woollen lacey tank top fra Seamless basic

Denne lækre top er fantastisk at have på og passer ind i enhver garderobe. Alle overdele fra Seamless basic er fremstillet uden sidesømme og er alle onesize. Produkterne tilpasser sig derfor alle størrelser og passe alle.

Vaskeanvisning:

Den lækre Woollen lacey tank top er fremstillet i 100% Merinould og kan vaskes i maskinen på 30 grader finvaske/uldprogam.

Farve

Grey Melange

Kvalitet

100% Merinould

Mål

Onesize, Passer alle størrelser

Brand

Seamless Basic

Seamless Basic

Seamless Basic er et miljøbevidst fashionbrand fra 2018 med fokus på basisitems til kvinder. Deres produkter er alle skabt i lækre materialer som bomuld, merinould og silke. Sortimentet består af tidløse basis toppe, bluser, leggins og undertøj, der er uundværlig i enhver garderobe. Ejer og stifter af brandet Trine Weber Carlsen har skabt et sæsonløst tøjmærke, der med naturlige og smukke materialer holder sæson efter sæson. Brandet har et simpelt onesize koncept, der gør det nemt at shoppe de forskellige styles. Konceptet gør også produktionen mere bæredygtig, idet overdele er tubestrikket og klippet af i længden. Det giver mindre materialespild og gør samtidig tøjet mere komfortabelt pga. et fleksibelt fit.