WOMENS ROUNDNECK CASHMERE – HEATHER GREY

1.699 kr.

Bestil inden 45 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Cashmere
Lille i størrelsen

Womens roundneck i 100% Premium cashmere fra People's Rebublic of Cashmere. Strikken har rund halsudskæring og fine ribkanter i bunden, ved håndledende samt ved halsen.

Strikken har en fantastisk pasform men er en slim model, så hvis du ønsker mere plads, så gå eventuelt en til to størrelse op. Den er tæt strikket for at mindske peeling og er super blød og behagelig at have på.

Denne klassiske rund hals komplimenterehele din garderobe. Bruge den sammen med alt fra jeans til suiting, bruge den med nederdele, kjole og shorts i sommerhalvåret.

Cashmere er noget af de lækrest du kan have på, den holder dig dejlig varm når det er koldt og virkelig elegant og fantastisk lækker at have på.

Mål str. S:

Bryst: 90 cm

Længde: 58 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Pantonefarve: Heather Grey

Du kunne også være interesseret i...

Womens roundneck cashmere strik i en fin grå farve.

Stylenummer: 30063
EAN nummer: 5713527300632

Farve

Heather Grey

Kvalitet

100% Cashmere

Mål

Lille i størrelsen

Størrelse

S, M, L

Brand

Peoples Republic of Cashmere

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Peoples Republic of Cashmere

People's Republic of Cashmere er et nordisk cashmere Brand fra 2012. Brandet er kendt for at kombinere den bedste mongolske cashmere med skandinavisk design. Alle styles er fremstillet i 100% Premium cashmere, i flotte, klare farver og tidløst design. De klassiske designs holder sæson efter sæson. Strikken udstråler enkelthed og elegance og kan holde sig pæn i mange år, de kradser ikke og er dejligt bløde at have på. En cashmere strik er et must-have i en hver garderobe! [/col] [/row]