WOMENS OVERSIZE CARDIGAN CASHMERE – OATMILK

2.399 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Cashmere
Løse og ovesize

Womens oversize cardigan cashmere strik i 100% Premium cashmere fra People's Rebublic of Cashmere. Cardiganen er unisex, har knapper store lommer foran samt detalje ved håndledet.

Strikken er oversize og har en afslappet og løs pasform. Hvis du er i tvivl om størrelsen, så gå eventuelt en størrelse ned. Den er tæt strikket for at mindske peeling og er super blød og behagelig at have på.

Se vores store udvalg af cashmere strik her.

Mål str. S:

Bryst: 120 cm

Længde: 66 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Relaterede varer

Womens oversize cardigan cashmere

Peoples rebulic of cashmere har fremstillet denne helt fantastiske og lækre cardigan. Den vil komplimentere hele din garderobe. Bruge den sammen med alt fra jeans til suiting, bruge den med nederdele, kjole og shorts i sommerhalvåret.

Cashmere er noget af de lækrest du kan have på, den holder dig dejlig varm når det er koldt og virkelig elegant og fantastisk lækker at have på, se vores store udvalg her.

Vaskeanvisning:

Cashmere kan ikke maskinevaske, så vi anbefaler at du vasken den i hånd. Hæng gerne dine strik ud i fugtigt vejr, så du ikke behøver at vaske dem så ofte. Brug en top fra Seamless basic under, for at reducere vask.

Pantonefarve: Oatmilk

Brand

Peoples Republic of Cashmere

Peoples Republic of Cashmere

People's Republic of Cashmere er et nordisk cashmere Brand fra 2012. Brandet er kendt for at kombinere den bedste mongolske cashmere med skandinavisk design. Alle styles er fremstillet i 100% Premium cashmere, i flotte, klare farver og tidløst design. De klassiske designs holder sæson efter sæson. Strikken udstråler enkelthed og elegance og kan holde sig pæn i mange år, de kradser ikke og er dejligt bløde at have på. En cashmere strik er et must-have i en hver garderobe!
Kvalitet

100% Cashmere

Mål

Løse og ovesize

Farve

Oatmilk