WOMENS BOXY O-NECK CASHMERE – DARK GREY

1.699 kr.

Bestil inden 5 hours 56 minutes så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Cashmere
Afslappet

Womens boxy o-neck cashmere strik i 100% Premium cashmere fra People's Rebublic of Cashmere. Strikken har fin rund halsudskæring og fine ribkanter i bunden, ved håndledende samt ved halsen.

Strikken har en fantastisk pasform og er en smule oversize. Hvis du er i tvivl om størrelsen, så gå eventuelt en størrelse ned. Den er tæt strikket for at mindske peeling og er super blød og behagelig at have på.

Denne lækre o-hals strik komplimenterehele din garderobe. Bruge den sammen med alt fra jeans til suiting, bruge den med nederdele, kjole og shorts i sommerhalvåret.

Cashmere er noget af de lækrest du kan have på, den holder dig dejlig varm når det er koldt og virkelig elegant og fantastisk lækker at have på.

 

Mål str. S:

 

Bryst: 110 cm

Længde: 59 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Pantonefarve: Dark Grey

Du kunne også være interesseret i...

4.099 kr.

På lager

Kvalitet

100% Cashmere

Mål

Afslappet

Farve

Dark Grey

Brand

Peoples Republic of Cashmere

Peoples Republic of Cashmere

People's Republic of Cashmere er et nordisk cashmere Brand fra 2012. Brandet er kendt for at kombinere den bedste mongolske cashmere med skandinavisk design.
Alle styles er fremstillet i 100% Premium cashmere, i flotte, klare farver og tidløst design.
De klassiske designs holder sæson efter sæson. Strikken udstråler enkelthed og elegance og kan holde sig pæn i mange år, de kradser ikke og er dejligt bløde at have på.
En cashmere strik er et must-have i en hver garderobe!