WOMANS STRAIGHT SWEATPANTS – HEATHER GREY – CASHMERE

2.799 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Cashmere
Normal

Womans straight sweatpants er en ny model fra People's Rebublic of Cashmere. Bukserne har lige ben og bredt rib elastik bånd i taljen.

Bukserne har en fantastisk pasform og sidder rigtig flot. Cashmere bukserne er tæt strikket for at mindske peeling og er super blød og behagelig at have på.

Cashmere strik bukser komplimentere hele din garderobe. Bruge dem sammen med alt fra t-shirts til skjorter, sammen med en cashmere strik og under en blazer.

Se vores store udvalg af cashmere se her.

Cashmere er noget af det lækrest du kan have på, det holder dig dejlig varm når det er koldt og virkelig elegant og fantastisk lækkert at have på.

Du kunne også være interesseret i...

Kvalitet

100% Cashmere

Mål

Normal

Størrelse

XS, S

Farve

Heather Grey

Brand

Peoples Republic of Cashmere

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Peoples Republic of Cashmere

People's Republic of Cashmere er et nordisk cashmere Brand fra 2012. Brandet er kendt for at kombinere den bedste mongolske cashmere med skandinavisk design. Alle styles er fremstillet i 100% Premium cashmere, i flotte, klare farver og tidløst design. De klassiske designs holder sæson efter sæson. Strikken udstråler enkelthed og elegance og kan holde sig pæn i mange år, de kradser ikke og er dejligt bløde at have på. En cashmere strik er et must-have i en hver garderobe! [/col] [/row]