SOFFI JACKET – NATURE

550 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Bomuldstwill
Normal

Soffi jacket fra danske Lovechild 1979 i en lækker off white bomuldstwill. Jakken har 2 påsatte forlommer med lommeknapper og knappes med jeans knapper i sølv. Ærmerne har en god vidde og en bred manchet på ca.10 cm. 

Jakken er en klassisk skjortejakke og har en løssiddende pasform, men er normal i størrelsen. 

Mål str. 36: 
Brystvidde: 110 cm
Længde: 69 cm

Målene varierer med 2-3 cm pr. størrelse. 

Du kunne også være interesseret i...

SALE
SALE
200 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Soffi jacket

Super cool og helt rigtig til den danske sommer. Jakken har en lækker off white farve og passer til stort set alle underdele. Brug jakken som en blazer. Cool med en tank top under og perfekt til de lidt køligere aftner med en t-shirt eller strik under. Se vores store udvalg af toppe her. 

Vaskeanvisning: 

Jakken er fremstillet i 100% bomuld og kan vaskes på skåneprogram i vaskemaskinen. Vi anbefaler at du altid følger vaskeanvisningen i tøjet og kun vasker jakken med andet tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Nature

Farve

Nature

Kvalitet

100% Bomuldstwill

Mål

Normal

Størrelse

34, 36, 38, 40

Brand

Lovechild 1979

Lovechild 1979

Det danske fashionbrand Lovechild 1979 er baseret i København og har eksisteret siden 2009. Designeren Anne-Dorthe Larsen betegner selv kollektionerne som klassiske, gennemarbejdede og tilgængeligt. Balancen mellem det maskuline og det feminine kommer til udtryk i de skræddersyede silhuetter og er perfekt til den moderne kvinde, der ønsker tidløst og luksuriøs mode.
De smukke styles er "easy to wear" , de er gennemarbejdet med flotte detaljer og er nemme at style, alt efter hvilket humør man er i. Styles fra Lovechild1979 feminine med et touch af det maskuline!