SHIRIN BAT SHIRT – CLOVE – 100% BOMULD

449 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% organic cotton
Størrelsesvarende

Shirin bat shirt i lækker 100% økologisk bomuld fra bæredygtige Blanche. Skjorten er super cool med lille krave, bat sleeves og knapper foran samt Blanche logo broderet i ton in ton på ryggen. 

Skjorten har en virkelig god pasform og giver dig et afslappet look.

Har du brug for hjælp til størrelsen, så chat med os på vores online personlige chat. Vi sidder klar til at hjælpe dig, klik her. 

Du kunne også være interesseret i...

Shirin bat shirt fra Blanche

Skjorte i 100% økologisk bomuld  med lange ærmer. En anderledes og cool skjorte.

Vaskeanvisning:

Skjorten skal vaskes i hånden i koldt vand med indersiden udad. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask skjorten sammen med tøj i samme farve.

Pantonefarve: Clove

Farve

Clove

Kvalitet

100% organic cotton

Mål

Størrelsesvarende

Størrelse

36, 38

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.

Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.