SHEER TANK TOP – ROSIE BEIGE – 100% MULBERRY SILKE

799 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Mulberry Silke
Normal, Tætsiddende

Sheer tank top i lækkert nude farvet i 100% Mulberry silke. Toppen har semi dyb rund halsudskæring, ribkant i halsudskæring og i ærmegabene samt dobbeltstikning i bunden.

Toppen er super feminin og eksklusive i den flotte Mulberry silke, som har en naturlig temperaturregulerende og anti allergisk effekt.

Toppen fåes også i sort, se den her

Relaterede varer

Brand

Seamless Basic

Seamless Basic

Seamless Basic er et miljøbevidst fashionbrand fra 2018 med fokus på basisitems til kvinder. Deres produkter er alle skabt i lækre materialer som bomuld, merinould og silke. Sortimentet består af tidløse basis toppe, bluser, leggins og undertøj, der er uundværlig i enhver garderobe. Ejer og stifter af brandet Trine Weber Carlsen har skabt et sæsonløst tøjmærke, der med naturlige og smukke materialer holder sæson efter sæson. Brandet har et simpelt onesize koncept, der gør det nemt at shoppe de forskellige styles. Konceptet gør også produktionen mere bæredygtig, idet overdele er tubestrikket og klippet af i længden. Det giver mindre materialespild og gør samtidig tøjet mere komfortabelt pga. et fleksibelt fit.

Farve

Rosie Beige

Kvalitet

100% Mulberry Silke

Mål

Normal, Tætsiddende

Størrelse

L/XL, S/M