SHEER ROLL NECK – ROSIE BEIGE – 100% MULBERRY SILKE

1.399 kr.

På lager

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Mulberry Silke
Normal

Sheer roll neck bluse fra Seamless basic i 100% lækker Mulberry silke.genanvendt silke. Blusen har lange ærmer og høj hals. Dobbeltstikning på ærme og overlock-stikning i bunden. Der er er ingen sidesøm eller synlige syninger i siderne.

Blusen er flexibel i pasformen. 

En virkelig lækker og feminin silkebluse som er ultra og lækker blød at have på i Mulberry silke som har en naturlig temperaturregulerende  og anti allergisk effekt. 

Længde: 73 cm

Du kunne også være interesseret i...

Sheer roll neck bluse fra Seamless Basic

De populære og lækre basic styles fra Seamless Basic er et musthave i enhver garderobe. De fremstilles i både bomuld, uld og silke og kan derfor bruges hele året. De findes i mange farver og forskellige shapes og passer på den måde samme med hele din garderobe.

Brug bomulds og silke stylesene i foråret og skift dem ud med uld når det bliver koldere. Alle styles er bløde og behagelige at have på.

Produktspecifikation for Sheer roll neck

Vaskeanvisning

Alle bluser kommer i en FSC certificeret paper bag med vedlagt vaskeanvisning.

Se vores øvrige udvalg af lækre toppe fra Seamless Basic her. 

Farve

Rosie Beige

Mål

Normal

Størrelse

S/M

Kvalitet

100% Mulberry Silke

Brand

Seamless Basic

Seamless Basic

Seamless Basic er et miljøbevidst fashionbrand fra 2018 med fokus på basisitems til kvinder. Deres produkter er alle skabt i lækre materialer som bomuld, merinould og silke. Sortimentet består af tidløse basis toppe, bluser, leggins og undertøj, der er uundværlig i enhver garderobe. Ejer og stifter af brandet Trine Weber Carlsen har skabt et sæsonløst tøjmærke, der med naturlige og smukke materialer holder sæson efter sæson. Brandet har et simpelt onesize koncept, der gør det nemt at shoppe de forskellige styles. Konceptet gør også produktionen mere bæredygtig, idet overdele er tubestrikket og klippet af i længden. Det giver mindre materialespild og gør samtidig tøjet mere komfortabelt pga. et fleksibelt fit.