SAMARA LANG PILE VEST – MØRKEBLÅ

399 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Recycled Polyester
Normal, Størrelsesvarende

Samara Long Pile Vest fra danske esmé studios. Vesten er knælang og lukkes med lynlås. Den øverste del af vesten har råhvidt plys med det cool esmé logo på det ene bryst. Den nederste del af vesten er i mørkeblåt quilt med store lommer foran med lynlås.

Vesten er størrelsesvarende, så købe den størrelse du normalt bruger.

Vesten er super cool og lækker at have på og kan bruges hele året rundt. Brug den med bare arme i forårsmånederne som en let jakke eller med en strik og et stort halstørklæde når det bliver koldere.

Mål str. S:

Bryst: 52 cm

Længde foran: 100 cm

Længde bagpå: 107 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Pantonefarve: Blocked dark sapphire/bleached sand

Du kunne også være interesseret i...

SALE
SALE
Farve

Blocked dark sapphire/bleached sand

Kvalitet

100% Recycled Polyester

Mål

Normal, Størrelsesvarende

Størrelse

S, M, L, XL

Brand

Esmé Studios

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus. De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre. Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson. [/col] [/row]