SABA SKJORTE – HVID

599 DKK

Ryd
Bestil inden 12 timer 20 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% bomuld
Lille i størrelsen

Saba Shirt fra Rue de Tokyo i lækker 100% bomulds kvalitet. Skjorten er i flot vaflet kvalitet med kina krave og stolpelukning. Skjorten har små slidser i begge sider, er lidt længere bagpå og de lange ærmer knappes med 2 knapper ved håndledet.

Skjorten er lille i størrelsen, så køb gerne en størrelse større end du plejer.

Saba skjorten er en et godt alternativ til din klassiske hvide skjorte. Stolpelukningen giver et sporty look sammen med dine jeans eller vide pants. Brug den over leggings med en blazer, en vest eller under din skindjakke.

Skjorten fås også i blå/hvid stribet.

Pasform str. 36:

Brystmål: 104 cm

Længde bagpå: 77 cm

Længde foran: 72 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Pantonefarve: White

Relaterede varer

-50%
599 DKK

På lager

Brand

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo er et Københavns Fashionbrand fra 2016. Designeren David Andersson har boet i mange lande og har derfor hentet sin inspiration fra hele verden og bragt den med til København. Rue De Tokyo er hovedsageligt inspireret af hans tid i Paris, Firenze og København.
Designet er klassisk, enkelt og elegant selv ned i de mindste detaljer, dette udspringer sig fra David Anderssons fascination af den japanske perfektionisme.
Tøjet er skabt af de fineste materialer og i den bedste kvalitet. Tøj fra Rue De Tokyo giver din garderobe et frisk pust fra hele verden!


Farve

White

Kvalitet

100% bomuld

Mål

Lille i størrelsen

Størrelse

XS, S, M, L, XL