ROSA RIB TANK TOP – SORT – 100% BOMULD

499 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% økologisk bomuld
Almindelig

Rosa rib tank top fra danske bæredygtige Blanche CPH. Tank toppen er i rib med racerformet udskæring både foran og på ryggen. Toppen er i 100 % økologisk kraftig bomuldsjersey som holder sig godt i formen.

Det cool BLANCHE logo er placeret i nakken. Toppen er størrelsesvarende med tætsiddende

Brug den til et par shorts eller jeans og style den med en blazer over.

Toppen fås også i hvid - køb den her.

Mål str. 36:

Bryst: 33 cm

Længde: 55 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Pantonefarve: Black

Du kunne også være interesseret i...

Rosa rib tank top

Vaskeanvisning: 

Toppen kan vaskes i maskinen på 30 grader skånevask. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask den kun sammen med andet tøj i samme farve. Vi anbefaler at du lægger toppen fladt til tørrer. 

Pantonefarve: Black

Farve

White

Kvalitet

100% økologisk bomuld

Mål

Almindelig

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.

Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.