ROMY JEANS – GRÅ STONE WASHED

599 DKK

Ryd
Bestil inden 12 timer 20 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

80,5% Økologisk Bomuld, 11% Polyester, 7% Bomuld
Normal

Romy jeans fra danske Blanche i Grå stone washed. Jeansene sidder på taljen og knappes med 4 knapper. De har vidde i benene og er ankellængde. Der er lommer i begge sidder samt bagpå.

Romy jeans har en normal pasform og er størrelsesvarende. De sidder rigtig pænt og de vidde ben gør at man får lange flotte ben.

De 4 knapper og de vidde ben giver et trendy look sammen med den grå stone wash farve. Jeansene er super cool og passer til alle overdele. Sæt din overdel ned i bukserne for at fremhæve din talje og vis de 4 knapper - styl med en blazer over.

 

Mål str. 26:

Inderside ben og ned: 70 cm

Talje: 74 cm

Størrelsesguide:

XS str. 25

S str. 26 og 27

M str. 28 og 29

L str. 30

Pantonefarve: Grey stone washed

Relaterede varer

Brand

Blanche cph

Blanche cph

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør. Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening. Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.
Farve

Grey stone washed

Kvalitet

80,5% Økologisk Bomuld, 11% Polyester, 7% Bomuld

Størrelse

25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Mål

Normal