RIB NEW DRESS – BLACK

Original price was: 1.399 kr..Current price is: 450 kr..

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% organic cotton
Størrelsesvarende, Tætsiddende

Rib new dress i sort i 100% økologisk bomuld fra bæredygtige Blanche CPH.

Er du vild med Rosa rib tank top vil du elske denne kjole. Den er fremstillet i samme kvalitet og har samme pasform. Kjolen kan bruges både til hverdag og fest og er super feminine og cool på samme tidspunkt.

Se Rosa rib tank top i flere farver her.

Mål str. S

Bryst: 78 cm

Længde: 125 cm

Målene variere med 1-2 cm pr. størrelser.

Du kunne også være interesseret i...

SALE
Original price was: 699 kr..Current price is: 100 kr..

På lager

Rib new dress i sort

Denne kjole er et musthave til din forårs-/sommer garderobe. Den er fremstillet i samme lækre bomulds kvalitet som Rosa rib tank top. Denne kvalitet holder pasformen helt utroligt godt og sidder rigtig pænt på kroppen.

Vaskeanvisning:

Kjolen kan vaskes på 30 grader skåneprogram i maskinen. Vi anbefaler at du ligger kjolen fladt til tørre, så den holder pasformen. Følg altid vaskemærket i tøjet og vask den sammen med andet mørkt tøj.

Pantonefarve: Black

Farve

Black

Kvalitet

100% organic cotton

Mål

Størrelsesvarende, Tætsiddende

Størrelse

XS, S, M, L

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.
Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.