PERNI11 DOUBLE STRAP LEATHER SANDAL – SORT

1.949 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Kalvelæder
Størrelsesvarende

Perni11 double strap leather sandal i sort i det lækreste bløde 100% kalveskind med hvid pels. Sandalen har 2 stropper samt gummisål.

Sandalerne er fremstillet i Italien af det kendte skomærke Giaborghini i samarbejde med den kendte influencer Pernille Teisbæk.

Brug sandalen til hele din garderobe. De er super cool sammen med bukser og nederdel. I de koldere måneder style dem med et par grove strømper.

Det her er sandalen som kan bruges hele året til alle anledninger. Fås også i cappuccino, se den her.

Pantonefarve: Black

Størrelsen er størrelsesvarende.

Du kunne også være interesseret i...

SALE
1.575 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Perni11 double strap leather sandal

De lækreste og super trendy sko fra Gia x Pernille Teisbæk i det blødeste lammeskind.

Vedligeholdelse af Perni11 double strap leather sandal

De coole sandaler skal imprægneres ligesom dine andre skind sko og støvler. Brug imprægnering som er egnet til skind sko, så du ikke ødelægger dine nye sandaler.

Farve

Black

Kvalitet

100% Kalvelæder

Mål

Størrelsesvarende

Størrelse

37, 39, 36, 38

Brand

Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Den populære danske influencer og stylist Pernille Teisbæk har indgået endnu et designsamarbejde. Denne gang er hun gået sammen med det italienske brand Gia Couture, der er kendt for deres moderne og tidløse fodtøj. Samarbejdet har allerede varet gennem to sæsoner og den tredje er nu også landet i butikkerne, og selvfølgelig også her hos Came Studio. Gia x Pernille Teisbæk samarbejdet har ført fantastiske nye styles med sig som sandaler og støvler, der leverer et perfekt mix af italiensk håndværk og skandinavisk minimalisme. Her hos Came Studio er vi ligeledes faldet for den feminine udformning tilført et maskulint udtryk med tykke såler og brede stropper.