PERNI 03 TWO STRAPS LEATHER SANDAL – SHELL

1.200 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Lammeskind
8 cm hæl, Størrelsesvarende

Perni 03 two straps leather stilet i hvid, fremstillet i super lækkert og blødt kalveskind.

Sandalen er utrolig smuk og sporty med 2 stropper og en slank feminin 8 cm høj hæl. 

Sandalen er fremstillet i lammeskind både indvendigt og udvendigt og er dejlig blød af have på.

Sandalerne er fremstillet i Italien af det kendte skomærke Gia Borghini i samarbejde med den kendte influencer Pernille Teisbaek.

Stilletten fås også andre farver, se dem her.

 

Du kunne også være interesseret i...

PERNI 03 TWO STRAPS LEATHER SANDAL –

De smukke stilletter i hvidt lammeskind fra Gia x Teisbaek. Stilletterne er så flotte og stilfulde og kan bruges sammen med hele din garderobe.

Vedligeholdelse

De smukke sandaler skal imprægneres ligesom dine andre skind sko og støvler. Brug imprægnering som er egnet til skind sko, så du ikke ødelægger dine nye sandaler.

Farve

Shell

Kvalitet

100% Lammeskind

Mål

8 cm hæl, Størrelsesvarende

Størrelse

37, 39, 38

Brand

Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Den populære danske influencer og stylist Pernille Teisbæk har indgået endnu et designsamarbejde. Denne gang er hun gået sammen med det italienske brand Gia Couture, der er kendt for deres moderne og tidløse fodtøj. Samarbejdet har allerede varet gennem to sæsoner og den tredje er nu også landet i butikkerne, og selvfølgelig også her hos Came Studio. Gia x Pernille Teisbæk samarbejdet har ført fantastiske nye styles med sig som sandaler og støvler, der leverer et perfekt mix af italiensk håndværk og skandinavisk minimalisme. Her hos Came Studio er vi ligeledes faldet for den feminine udformning tilført et maskulint udtryk med tykke såler og brede stropper.