PANILLE BUKSER – LYSERØD STRIBET

899 DKK

Ryd
Bestil inden 12 timer 16 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% bomuld
Normal, Størrelsesvarende

Panille bukser fra Rue de Tokyo er super feminine og lækre. Bukserne er fremstillet i 100 % bomuld, har lille bindebånd i taljen samt små flæsedetaljer ved buksebenet.

Brug pyjamasbukserne sammen med Salle skjorte for at få et helt sæt. Køb den her.

Det skønneste sæt, fås også med lyseblå strib - se det her. /p>

Længde str. S: 107 cm. Der er elastik i taljen.

Relaterede varer

Panille bukser fra Rue de Tokyo

Rue de Tokyos nye lækre Maison homewear kollektion er lavet til dig som elsker at se godt ud når du er der hjemme. Sweatsæt, pyjamassæt og homewear i bedste kvalitet og skønne designs. Sarte farver og feminine detaljer præger det lækre tøj.

Vaskeanvisning

Vaske altid tøjet sammen med andet tøj i samme farve. Panille bukser  kan vaskes på 40 grader maskinvask. Hæng eller læg bukserne til tørre efter vask.

Brand

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo er et Københavns Fashionbrand fra 2016. Designeren David Andersson har boet i mange lande og har derfor hentet sin inspiration fra hele verden og bragt den med til København. Rue De Tokyo er hovedsageligt inspireret af hans tid i Paris, Firenze og København.
Designet er klassisk, enkelt og elegant selv ned i de mindste detaljer, dette udspringer sig fra David Anderssons fascination af den japanske perfektionisme.
Tøjet er skabt af de fineste materialer og i den bedste kvalitet. Tøj fra Rue De Tokyo giver din garderobe et frisk pust fra hele verden!


Farve

Blush Stripe

Kvalitet

100% bomuld

Mål

Normal, Størrelsesvarende

Størrelse

XS, S, M, L