PALLA PANTS – LYSEBLÅ – 100% BOMULD

999 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% BCI Cotton
Løstsiddende

Palla pants fra Rue de Tokyo i en lækker 100% crispy bomulds kvalitet. Bukserne har sidelommer og elastik med lille bindebånd i taljen. 

Bukserne er løstsiddende, så hvis du ligger imellem 2 størrelser anbefaler vi at du vælger den mindste størrelse. 

Brug bukserne både som de er eller opsmøget. For et komplet og sommerligt look kan bukserne styles sammen med Stefani skjorte. 

Bukserne fåes også i lilla og camel farvet, se dem her.

 

Relaterede varer

Palla pants fra Rue De Tokyo

De populære Palla bukser fra Rue de Tokyo, denne gang i 100% BCI bomuld.
Brug dem hele året rundt. Om sommeren er buksen dejlig let og luftig at have på. Lav et par opsmøg og brug dem med sneaks eller Havaianas.

Vaskeanvisning: 

Bukserne kan vaskes i maskinen på 30 grader skånevask. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask bukserne sammen med tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Light Blue

Brand

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo er et Københavns Fashionbrand fra 2016. Designeren David Andersson har boet i mange lande og har derfor hentet sin inspiration fra hele verden og bragt den med til København. Rue De Tokyo er hovedsageligt inspireret af hans tid i Paris, Firenze og København.
Designet er klassisk, enkelt og elegant selv ned i de mindste detaljer, dette udspringer sig fra David Anderssons fascination af den japanske perfektionisme.
Tøjet er skabt af de fineste materialer og i den bedste kvalitet. Tøj fra Rue De Tokyo giver din garderobe et frisk pust fra hele verden!


Farve

Light Blue

Kvalitet

100% BCI Cotton

Mål

Løstsiddende

Størrelse

XS, S, M, L, XL