PALLA PANTS – CAMEL – 100% BOMULD

999 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% BCI Cotton
Løstsiddende

Palla pants fra Rue de Tokyo i en lækker 100% crispy bomulds kvalitet. Bukserne har sidelommer og elastik med lille bindebånd i taljen. 

Bukserne er løstsiddende, så hvis du ligger imellem 2 størrelser anbefaler vi at du vælger den mindste størrelse. 

Brug bukserne både som de er eller opsmøget. Se også Stefani skjorte i samme farve og kvalitet, super cool at styles som et sæt. 

Bukserne fåes også i lilla og lyseblå, se dem her. 

 

Relaterede varer

Palla pants fra Rue De Tokyo

De populære Palla bukser fra Rue de Tokyo, denne gang i 100% BCI bomuld.
Brug dem hele året rundt. Om sommeren er buksen dejlig let og luftig at have på. Lav et par opsmøg og brug dem med sneaks eller Havaianas.

Vaskeanvisning: 

Bukserne kan vaskes i maskinen på 30 grader skånevask. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask bukserne sammen med tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Camel 

Brand

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo er et Københavns Fashionbrand fra 2016. Designeren David Andersson har boet i mange lande og har derfor hentet sin inspiration fra hele verden og bragt den med til København. Rue De Tokyo er hovedsageligt inspireret af hans tid i Paris, Firenze og København.
Designet er klassisk, enkelt og elegant selv ned i de mindste detaljer, dette udspringer sig fra David Anderssons fascination af den japanske perfektionisme.
Tøjet er skabt af de fineste materialer og i den bedste kvalitet. Tøj fra Rue De Tokyo giver din garderobe et frisk pust fra hele verden!


Farve

Camel

Kvalitet

100% BCI Cotton

Mål

Løstsiddende

Størrelse

XS, S, M, L, XL