ORIGINAL POLO CASHMERE – HEATHER GREY

1.999 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Cashmere
Afslappet

Original polo cashmere strik i 100% Premium cashmere fra People's Rebublic of Cashmere. Strikken har fin lille polo krave fine ribkanter i bunden, ved håndledende samt ved halsen.

Strikken har en fantastisk afslappet pasform. Den er tæt strikket for at mindske peeling og er super blød og behagelig at have på.

Se vores store udvalg af cashmere strik her.

Mål str. S:

Bryst 102 cm

Længde: 64 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Relaterede varer

1.699 DKK

Kun 1 tilbage på lager

Original Polo cashmere

Denne lækre polo strik vil komplimentere hele din garderobe, samtidige med at kan pifte dine eksisterende styles op. Bruge den sammen med alt fra jeans til suiting, bruge den med nederdele, kjole og shorts i sommerhalvåret.

Cashmere er noget af de lækrest du kan have på, den holder dig dejlig varm når det er koldt og virkelig elegant og fantastisk lækker at have på.

Vaskeanvisning

Cashmere strik skal altid håndvaskes. Hænge gerne din strik ud i fugtigt vejr og lad den lufte. Bruge en basis top fra Seamless under så du undgår at skulle vaske blusen så ofte.

Pantonefarve: Heather Grey

Brand

Peoples Republic of Cashmere

Peoples Republic of Cashmere

People's Republic of Cashmere er et nordisk cashmere Brand fra 2012. Brandet er kendt for at kombinere den bedste mongolske cashmere med skandinavisk design. Alle styles er fremstillet i 100% Premium cashmere, i flotte, klare farver og tidløst design. De klassiske designs holder sæson efter sæson. Strikken udstråler enkelthed og elegance og kan holde sig pæn i mange år, de kradser ikke og er dejligt bløde at have på. En cashmere strik er et must-have i en hver garderobe!
Kvalitet

100% Cashmere

Mål

Afslappet

Farve

Heather Grey