NOVA BLOUSE – BLACK

1.199 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

65% Viscose, 35% Nylon
Tætsiddende

Nova blouse fra Birgitte Herskind i en smuk og lækker viskose/nylon kvalitet. Blusen er ultra feminin med flot halsudskæring, lange slanke ærmer og en tætsiddende krop. 

Blusen er slimfit men størrelsessvarende. 

Mål str. 36: 
Længde: 56 cm
Bryst: 38x2 cm

Målene varierer med 1-2 cm pr. størrelse. 

 

 

Du kunne også være interesseret i...

Nova blouse

Så skøn og unik bluse fra Birgitte Herskind med den smukkeste halsudskæring og lange slanke ærmer som fremhæver din figur. Dette er en af de skønne efterårsstyles der netop er landet på webshoppen, se flere her.

Produktspecifikation for Novo blouse

  • Viskose/nylon kvalitet
  • Tætsiddende
  • Kraftig kvalitet

Vaskeanvisning: 

Blusen kan vaskes på 30 grader skåneprogram i din vaskemaskinen. Vi anbefaler at du lægger bluse fladt til tørre, så den ikke strækker sig i våd tilstand. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask den kun sammen med andet tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Black 

Farve

Black

Kvalitet

65% Viscose, 35% Nylon

Mål

Tætsiddende

Størrelse

XS, S, M

Brand

Birgitte Herskind

Birgitte Herskind

Det danske Brand Birgitte Herskind blev oprettet i 2013 og har base i København. Hun er kendt for at skabe minimalistisk kvalitetstøj til kvinder og kombinere de klassiske shaps med moderne  og rå designs.
Tøjet er stilrent og tidsløst og er skabt til at kunne passe ind i alle kvinders garderober.

Birgitte Herskind har stor fokus på kvalitet og pasform og får de fleste af hendes smukke styles fremstillet i Europa. Farverne ligger i den mere neutrale ende af skalaen og kan nemt mixes og matches med de feminine prints.